w?odi 0 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Chciłbym wam przedstawic moją prezentację stuffu na ten rok aby ja otworzyć nalezy używać programu Microsoft Office Power Point zapraszam do ściągania... :arrow: http://www.speedyshare.com/889957408.html Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 20 Czerwca 2007 o kurde duzo kupujesz i duzo wwydajesz ale napewno warto ale mi troszke szkoda tyle kasy na 1 raz i tylko na wystrzelenie wole wydac 200zl i mi styknie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Bardzo ambitny plan zakupów . Zastanawiam się tylko, czy wystrzelasz to wszystko w jedną sylwestrową noc. Kawałek tego jest ale mi troszke szkoda tyle kasy na 1 raz Jesteśmy pirofanami, więc nie możemy mieć do kogoś pretensji, że wydaje zadużo pieniędzy Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 20 Czerwca 2007 W zasadzie ten post powinien być w temacie plan zakupów ale co tam, no rzeczywiście jak to wszystko kupisz to niezły pokaz zrobisz :mrgreen: Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 20 Czerwca 2007 pretensji ie mam tylko jestem zaskoczony ze tyle wydaje ale fajnie bedzie mial konkrety i moze zrobic ladny pokaz Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 20 Czerwca 2007 a ja już tyle wydałem włodi. I zamierzałem kupić fajerwerki za 3600zł ale zrezygnowałem. I kupuje od 1500-2000zł. Wolałem sobie za te fajerwerki części do kompa kupić i inne pierdoły. Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja gdybym mial tylko na fajerwerki wydawac to moze i bym wiecej wydal ale ja jeszcze mam motorower i trzeba w niego tez kase wpakowac i bene kupowac zeby jezdzic wiec kupuje tylko za 200zl Cytuj
witus 0 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Plany szerokie i profesjonalne, ale według mnie te rakiety mniejsze niż Big Day'e są nie opłacalne. Lepszy efekt zrobią wyrzutnie. Cytuj
w?odi 0 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wjem iż te mniejsze rakietki są nieopłacalne ale w tym ma też byc zabawa a nie tylko puszczenie kilku wyrzutni... Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 20 Czerwca 2007 no racja racja, trzeba troche pierdół nakupywać żeby strzelać przed sylwkiem, bo takich dobrych to troche żal wystrzelać przed 24 Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 21 Czerwca 2007 ładny stuffik planujesz na ten rok włodi,ja w tym roku moze na fajerwery wydam ze 100-150 zł nie więcej bo mam też inne wydatki mianowicie kupuje nową kome :-) i nie wiem jak wypadne z kasą więc jeszcze się wszystko okaże Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 22 Czerwca 2007 niektorzy tylko kupcie wyrzutnie bo sa ******* rozumiem kupic pare wyrzutni ale przeciez wyrzutni przed sywlkiem nie wystrzelisz bo szkoda a tak se jakeirs slabe fajerwerrki kupisz i sie pobawisz a w sylwka o 22 tez tylko cyrkoblice bo lepszych rakiet i wyrzuti mi szkoda a o 24.00 to juz tylko ciezka artyleria @witus: znowu przeklinasz.... Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 23 Czerwca 2007 No owszem wyrzutnie te lepze są na godzinę 24.00,a co do pobawienia się przed sylwkiem to nie mam nic przeciwko temu sam chc e sobie kupić jakieś małe rakietki i pare cyrkoblitzów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi