Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciłbym wam przedstawic moją prezentację stuffu na ten rok aby ja otworzyć nalezy używać programu Microsoft Office Power Point :cool: zapraszam do ściągania...
:arrow: http://www.speedyshare.com/889957408.html

Opublikowano

o kurde duzo kupujesz i duzo wwydajesz ale napewno warto ale mi troszke szkoda tyle kasy na 1 raz i tylko na wystrzelenie wole wydac 200zl i mi styknie ;)

Opublikowano

Bardzo ambitny plan zakupów :). Zastanawiam się tylko, czy wystrzelasz to wszystko w jedną sylwestrową noc. Kawałek tego jest ;)

ale mi troszke szkoda tyle kasy na 1 raz
Jesteśmy pirofanami, więc nie możemy mieć do kogoś pretensji, że wydaje zadużo pieniędzy :)
Opublikowano

W zasadzie ten post powinien być w temacie plan zakupów :P ale co tam, no rzeczywiście jak to wszystko kupisz to niezły pokaz zrobisz :mrgreen:

Opublikowano

pretensji ie mam tylko jestem zaskoczony ze tyle wydaje ale fajnie bedzie mial konkrety i moze zrobic ladny pokaz ;):D

Opublikowano

a ja już tyle wydałem włodi. I zamierzałem kupić fajerwerki za 3600zł ale zrezygnowałem. I kupuje od 1500-2000zł. Wolałem sobie za te fajerwerki części do kompa kupić i inne pierdoły.

Opublikowano

ja gdybym mial tylko na fajerwerki wydawac to moze i bym wiecej wydal ale ja jeszcze mam motorower i trzeba w niego tez kase wpakowac i bene kupowac zeby jezdzic wiec kupuje tylko za 200zl ;)

Opublikowano

Plany szerokie i profesjonalne, ale według mnie te rakiety mniejsze niż Big Day'e są nie opłacalne. Lepszy efekt zrobią wyrzutnie.

Opublikowano

Wjem iż te mniejsze rakietki są nieopłacalne ale w tym ma też byc zabawa a nie tylko puszczenie kilku wyrzutni...

Opublikowano

no racja racja, trzeba troche pierdół nakupywać żeby strzelać przed sylwkiem, bo takich dobrych to troche żal wystrzelać przed 24 :)

Opublikowano

O to mi właśnie chodzi :smile:

Opublikowano

ładny stuffik planujesz na ten rok włodi,ja w tym roku moze na fajerwery wydam ze 100-150 zł
nie więcej bo mam też inne wydatki mianowicie kupuje nową kome :-) i nie wiem jak wypadne z kasą więc jeszcze się wszystko okaże :D

Opublikowano

niektorzy tylko kupcie wyrzutnie bo sa ******* rozumiem kupic pare wyrzutni ale przeciez wyrzutni przed sywlkiem nie wystrzelisz bo szkoda a tak se jakeirs slabe fajerwerrki kupisz i sie pobawisz a w sylwka o 22 tez tylko cyrkoblice bo lepszych rakiet i wyrzuti mi szkoda a o 24.00 to juz tylko ciezka artyleria :D

@witus: znowu przeklinasz....

Opublikowano

No owszem wyrzutnie te lepze są na godzinę 24.00,a co do pobawienia się przed sylwkiem to nie mam nic przeciwko temu :D sam chc e sobie kupić jakieś małe rakietki i pare cyrkoblitzów :P