Gość kozaq12 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam. Chciałbym się dowiedzieć gdzie lepiej kupić fajerwerki. Chodzi mi o to żeby nie przepłacić. Tak więc hipermarket czy hurtownia? Cytuj
0 mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jeśli mieszkasz w dużym mieście, to możesz rozeznać się, czy nie masz w pobliżu jakiejś hurtowni. Jeśli robisz małe zakupy do 100zł i nie potrzebujesz dużej ilości petard, to możesz odwiedzić hipermarket. W tym roku najbardziej opłaca się w Lidlu (z tych popularnych marketów). Cytuj
0 xMilo22x 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 W hurtowni.Choć czasem w markecie zdarzy się coś fajnego. Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zależy ,niektóre Markety typu Biedronka,Polo Market,Lidl są tańsze od niektórych hurtowni.Ale ogólnie to lepiej w Hurtowni . Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Do 100-150zł markety, a za więcej to już hurtownia. Moim zdaniem Cytuj
0 seba435 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Do 100-150zł markety, a za więcej to już hurtownia. Moim zdaniem :)/>/> Dokładnie . Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Głupie pytanie ... Oczywiście że Hurtownia. I nawet jak za 50 zł to i tak taniej Ci Wyjdzie tylko nie wiem gdzie znajdziesz dobrą hurtownię, prowadzącą sprzedaż detaliczną Cytuj
Pytanie
Gość kozaq12
Witam. Chciałbym się dowiedzieć gdzie lepiej kupić fajerwerki. Chodzi mi o to żeby nie przepłacić. Tak więc hipermarket czy hurtownia?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi