MazgajFireworks 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witajcie , dziś zrobiłem taką przentacje naszego forum . Prezentacja ma na celu zachęcać ludzi do odwiedzania naszego forum , o fajerwerkach.Podoba Się ? - Łapka w góre / kom i jak można sub Pozdrawiam MazgajFireworks https://www.youtube.com/watch?v=lm-kSlBlfEE Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Szczerze, mnie nie zachwyciło i nie zachęciło do odwiedzenia naszego forum. Nie wiem jak odczucia innych. Po prostu pokazałeś jak przesuwasz się po stronie głównej. ;/ Cytuj
mateusz28011 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 W tego typu prezentacjach bardziej się liczą informacje na temat strony . Czy warto na nią wejść co oferuję itd. Równie dobrze mogłeś dać link do strony lub zdjątko strony i tyle . Popracuj jeszcze Cytuj
MazgajFireworks 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Prawda , takie coś każdy może zrobić , tylko z tego co widze nikt do tego czasu nie zrobił . Pracuje nad nową prezentacją chce pokazać forum z lepszej strony Prezentacja bd trwała z 2min . Info itp;) Przewidywany koniec dziś Cytuj
mateusz28011 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Prawda , takie coś każdy może zrobić , tylko z tego co widze nikt do tego czasu nie zrobił . Pracuje nad nową prezentacją chce pokazać forum z lepszej strony ;)/> Prezentacja bd trwała z 2min ;)/> . Info itp;) Przewidywany koniec dziś ;)/> Nikt jeszcze nie zrobił bo wie co dobre , a co złe Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zdecydowanie za krótkie, ten filmik nic konkretnego nie pokazuje, mamy już wiele filmików tego typu. W czasie konkursów rok i dwa lata temu robiliśmy filmik połączone z reklamą sklepu i forum, nie pamiętam kto ale chyba Rafael abo Rafaen ( jakoś tak) zrobił naprawdę fajny filmik :)/> Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Wejdz w jakis dział np pomoc pokaz kawalek doradzania jakis filmik wyrzutni opinie o niej i bedzie git Cytuj
MazgajFireworks 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Napisałem że robie nowy później będzie gotowy , będzie o wiele lepszy Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 To mogłeś dać do oceny dopiero właściwą prezentacje. Rozumiem, że chcesz się w pewnym sensie wypromować (chyba, że z nudów nie masz co robić) ale wiesz.... dajesz nam do oceny, to oceniamy i w tym przypadku dosyć negatywnie, bo mało pozytywów. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Początek OK. Reszta do poprawki. Dał bym kadry na tematy rozmów a nie ciągle pokazywał bym pierwszą stronę. Zbliżenie na SB potem jakaś akcja z tematem ostatnie posty lub coś w tym styul Cytuj
MazgajFireworks 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Poprawiłem taką prezentacje ;)/>/> , jest ona już w połowie skończona , teraz robię tematy itp ;)/>/>ale myśle że jest o wiele lepiej . http://www.youtube.com/watch?v=xzznqJGb7M4&feature=youtu.be Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 29 Grudnia 2012 To jest jeszcze gorsze niż v.1 Taka prezentacja, spot reklamowy, trailer, lub zapowiedź powinna trwać nie więcej niż 30 sek moim zdaniem. Postaram się w wolnym czasie zrobić taką prezentację i może załapiesz o co kaman. Skupiasz się nie na prezentacji tylko na tym co ci ludzie podeślą. Cytuj
MazgajFireworks 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Nie zrozumiałeś , tu mi chodzi które urywki z tego filmiku mogłyby pasować , trailer robię 30 sekundowy , jutro będzie gotowy w jakości HD , ale chce abyście wybrali co mógłbym użyć z tego intra .Ogólnie słucham rapu , ale myśle pod podłożeniu muzyki ac/dc - tnt tylko mam taki remix ładnie zrobić szybkie przejścia itp . Zobaczysz jutro . Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dla mnie bez sensu, forum jest tak znane, a twoja popularność tak mała że twoje reklamy nic nie zmienią. Teraz tylko chodzisz i reklamujesz po youtube u innych na stuffach swój kanał, oby się tylko wybić a nie coś pokazać. 0/10 Cytuj
MazgajFireworks 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Rekab , człowieku jak reklamuje swój stuff ? oceniam stuff i zapraszam do mnie , do oglądania . To nie jest od razu reklama . Zaprosić a spamić samymi linkami to nie reklama. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi