Gość Perkusista274 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam. Jestem już po zakupach (fajerwerkowych) i mam pytanie. Czy to co kupiłem jest wystarczające ? Czy może jeszcze coś dokupić ? Moździerz M22 z BiedronkiWyrzutnia Planet 10 stz. - BiedronkaZestaw 12 rakiet Best - Lidl 10 mocnych petard. i Rzymskie ognie z Lidla (te za 9 zł). Dzięki za odp. i życzę Udanego sylwestra ! i Szczęśliwego nowego roku :xmas_wink: Pozdrawiam :xmas_smile: Cytuj
0 Gość Perkusista274 Opublikowano 30 Grudnia 2012 jak uda mi sie jutro wyrwać to wezme jeszcze kilka :xmas_wink: a może po prostu zestaw ABC z lidla ? Cytuj
0 drewniak 19 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zestaw ABC z lidla to syf .. Może kup petardy Fp3 lub Explosive 1 ... albo achtungi :xmas_wink: Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dokup jakiś zestaw, żeby doszły rakiety i duperele do zabawy, i stuff może być Cytuj
0 seba435 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tak jak Wyżej Coś do zabawy , fajne kostki i trochę rakiet i stuff gotowy Cytuj
0 Gość Perkusista274 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ok . W takim razie wszystkim Baaardzo dziękuje za odp. i pozdrawiam :xmas_wink: i udanego strzelania Cytuj
Pytanie
Gość Perkusista274
Witam. Jestem już po zakupach (fajerwerkowych) i mam pytanie. Czy to co kupiłem jest wystarczające ? Czy może jeszcze coś dokupić ?
Moździerz M22 z Biedronki
Wyrzutnia Planet 10 stz. - Biedronka
Zestaw 12 rakiet Best - Lidl
10 mocnych petard.
i Rzymskie ognie z Lidla (te za 9 zł).
Dzięki za odp. i życzę Udanego sylwestra ! i Szczęśliwego nowego roku :xmas_wink: Pozdrawiam :xmas_smile:
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi