Gość Kuba Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam, mam problem otóż,kupiłem sobie wyrzutnie i tak dalej, ale nie kupilem nic na zabawe przed 24 poza dwoma paczkami fp3 small.Czy jutro istnieje szansa kupna jakis artykulow do zabawy przed 24?Jeśli tak to gdzie?Mieszkam w Lublinie.Pozdrawiam Cytuj
0 -Tensor- 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 JUtro jest w sumie normalny dzień (tylko wcześniej zamykane wszystko) więc w jakimś hipermarkecie jakiś mały zestaw do 20 zł na pewno znajdziesz Cytuj
0 The-Piroman 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam, mam problem otóż,kupiłem sobie wyrzutnie i tak dalej, ale nie kupilem nic na zabawe przed 24 poza dwoma paczkami fp3 small.Czy jutro istnieje szansa kupna jakis artykulow do zabawy przed 24?Jeśli tak to gdzie?Mieszkam w Lublinie.Pozdrawiam Na pewno się da spróbój na rynku ale tam nie polecam bo ceny... Spróbój w marketach takich jak Biedronka,Lidl tam są fajne ceny ! Nie jestem pewien ale chyba Velibrum ma sklep z fajerwerkami w Lublinie Cytuj
0 Gość Kuba Opublikowano 30 Grudnia 2012 Do wydania mam około 70zł,ale chciałbym bardzo kupić coś do rzucania, jakies motylki czy cus. Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tak VEL ma Sklep w Lublinie , napisz do niego na PW , albo poszukaj w dziale fireworld.pl , tam powinieneś znaleźć info gdzie dokładnie się znajduje ten Sklep Cytuj
0 Bilon3 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Wprowadzamy się do G. Błękitnej przy ul. Wolskiej, zapraszam na zakupy. Jeżeli ktoś chce kupować po cenach z internetu, to proszę o wcześniejszą informację. Cytuj
Pytanie
Gość Kuba
Witam, mam problem otóż,kupiłem sobie wyrzutnie i tak dalej, ale nie kupilem nic na zabawe przed 24 poza dwoma paczkami fp3 small.
Czy jutro istnieje szansa kupna jakis artykulow do zabawy przed 24?
Jeśli tak to gdzie?
Mieszkam w Lublinie.
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi