Gość kopytko Opublikowano 30 Grudnia 2012 Mam ogromny problem,gdyż nie wiem jaki stuff zrobić do 80-100zł z hipermarketowych fajerwerków :<Chodzi mi głównie o rakietki i jakaś tania wyrzutnia(może być bez niej).Proszę o szybką pomoc z góry dziękuję Cytuj
0 Gość kopytko Opublikowano 30 Grudnia 2012 Mam do dyspozycji: obi,intermarche,biedronke,netto,kauflanda i lidla. Cytuj
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja polecam z LidlaZestaw 12 rakiet "Best" 3xBateria 12-strzałowa "PI" 1xZestaw 6 rakiet "Extreme"Łącznie 80 zł. Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 30 Grudnia 2012 2x Rakietki Best 30zł LidlWyrzutnia Planet 12zł Biedronka Duży Zestaw z Biedronki = 30zł Mały Zestaw z Biedronki = 12złRazem 84 złRakietek = 33Wyrzutni 1 + Dużo petard i art . Różnych Cytuj
0 Bilon3 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 BiedronkaDuży zestaw - 30 zł2x Mały zestaw - 24 złMoździerz - 30 złWyrzutnia Planet - 12 zł__________________ 96 zł Cytuj
0 Gość ?ukasz Opublikowano 30 Grudnia 2012 Mam do dyspozycji: obi,intermarche,biedronke,netto,kauflanda i lidla. TO tak :Lidl : Rakiety besty ( 15zl bardzo fajne jak na ta cene )Rakiety extreme ( 25zl za***iste rakiety :P/> )Biedronka ; Moździerz ( 30zl od tego nie ma nic lepszego ) I myśle ze od siebie cos mozesz dokupic ale to musisz miec bo to jest zajeb*ste Cytuj
0 CinQuXs 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Przepraszam że się tak "wszywam" w ten temat ale co lepiej wybrać bo mam 2 opcje albo circoblitz 6szt. czy lepiej kupic zestaw rakiet z hesti "The festival light"HE0616. Nie wiem jaki kod tych cicroblitz ale napewno z hesti są Cytuj
0 Gość kopytko Opublikowano 30 Grudnia 2012 A co dokładnie znajduje się w dużym zestawie z biedronki? Cytuj
0 Pitbullsoldier 2 Opublikowano 30 Grudnia 2012 A co dokładnie znajduje się w dużym zestawie z biedronki? :)/> No to tak:)5 rakiet ( są naprawde spoko)4 paczki petard.Paczka żabek.Słoneczko Fontanna(mała)2 motylki (zwykłe)2 rzymskie ognie po 20 strzałów:) Cytuj
0 Gość kopytko Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dzięki! Z tego co widze to naprawdę warto kupić ten zestaw mam nadzieję tylko że będą jeszcze Cytuj
Pytanie
Gość kopytko
Mam ogromny problem,gdyż nie wiem jaki stuff zrobić do 80-100zł z hipermarketowych fajerwerków :<
Chodzi mi głównie o rakietki i jakaś tania wyrzutnia(może być bez niej).
Proszę o szybką pomoc z góry dziękuję
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi