Piter_os 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witajcie, nadeszła pora aby w końcu złączyć te wszystkie wyrzutnie lontem. Tylko pojawił się problem gdzieś uciekła mi ta naklejka z lontu, no wiecie który lont jest który.Bo mam lont 1cm/s i 10cm/s i teraz nie wiem który jest który Zamawiałem z Arissona Wrzucę zdjęcie Pomógł by ktoś rozpoznać który lont jest jaki ?Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj
0 pirotechnika 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 prawy 10cm/s lewy 1cm/s Najlepiej odetnij kawałek i sprawdź !! :D/> Cytuj
0 Bilon3 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Najlepiej odetnij 5 cm lontu, podpal i zobacz który szybciej się spali. Cytuj
0 Mati88 1 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ten pirotechnika dobrze Ci napisał.Pootwierdzam na 100% Cytuj
0 dawolf 1 Opublikowano 31 Grudnia 2012 NR.1 1cm/s 3mm NR.2 10cm/s 2.5mm na 100%Na wszelki wypadek możesz sprawdzić :xmas_biggrin:/> Cytuj
Pytanie
Piter_os 0
Witajcie, nadeszła pora aby w końcu złączyć te wszystkie wyrzutnie lontem.
Tylko pojawił się problem gdzieś uciekła mi ta naklejka z lontu, no wiecie który lont jest który.
Bo mam lont 1cm/s i 10cm/s i teraz nie wiem który jest który
Zamawiałem z Arissona
Wrzucę zdjęcie
Pomógł by ktoś rozpoznać który lont jest jaki ?
Z góry dziękuje za pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi