ertrol 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 HEj !Macie coś takiego ze jak odpalacie fajerwerka to macie tak jakby strach ? Ja mam tak ze boje sie ze gdy odpale rakiete ktos np, bedzie przechodził a ona wybuchnie na ziemi albo koło auta. Macie coś takiego ? Cytuj
0 ktośtam 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Strachu nie ma ale jest adrenalina bo to już dzisiaj ten wielki dzień Cytuj
0 dawolf 1 Opublikowano 31 Grudnia 2012 HEj !Macie coś takiego ze jak odpalacie fajerwerka to macie tak jakby strach ? Ja mam tak ze boje sie ze gdy odpale rakiete ktos np, bedzie przechodził a ona wybuchnie na ziemi albo koło auta. Macie coś takiego ? Nie trzeba się bać, wystarczy zachować przy odpalaniu szczególną ostrożność i odpalać piro w odpowiednich miejscach, a nie tak gdzie popadnie!Ps. Strach to jest odpalać "z ręki" jakąś bombę większego kalibru, nie mając zbytnio czasu na ucieczkę, a nie jakieś tam rakietki... xD Cytuj
0 Karolcia11 3 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Tak jak napisał ktośtam: jest adrenalina. Ale muszę przyznać, że dziś trochę się zestrachałem jak Crazy Angel zaczęła spadać, a nie wybuchać. Ostatecznie wybuchła jakieś 5 metrów nad ziemią. Cytuj
0 ertrol 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 No właśnie dzisiaj miałem tak że achtunga rzuciłem na ziemie a on zgasł jakieś 2 minuty nie odpalał nagle jakaś baba szła koło tego i wyjebało jakieś 5 metrów on niej. był przepał ; ( Cytuj
0 piroman2010 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 mi się dzis wywaliła wyrzutnia(mala kostka) zaczela walic mi po nogach ;/ Cytuj
0 ertrol 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 mi się dzis wywaliła wyrzutnia(mala kostka) zaczela walic mi po nogach ;/ O wiem coś o tym. Miałem tak w tamtym roku. Spaliła mi spodnie i trochę kurtki. Teraz mam nauczkę i obkładam wyrzutnie 2 cegłami : ) Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Strachu nie ma, ale adrenalina - mega :christmascool: ! Jeszcze 4,5 godziny! Cytuj
0 Udycz 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja miałem stracha po moim małym incydencia sprzed paru tygodni ale po odpaleniu kilku już mi przeszło więc nie mam już stracha Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Adrenalina w ogóle teraz przyjadą do mnie kuzyni 7-10lat to będzie strach by im się nic nie stało ... Cytuj
Pytanie
ertrol 0
HEj !
Macie coś takiego ze jak odpalacie fajerwerka to macie tak jakby strach ? Ja mam tak ze boje sie ze gdy odpale rakiete ktos np, bedzie przechodził a ona wybuchnie na ziemi albo koło auta. Macie coś takiego ?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi