#STUF# 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Zamierzam kupić system do fajerwerek (do 150 zł ) bo będzie mi niedługo potrzebny :)/>/>Wiecie gdzie można takowy kupić w internecie ?? :fireworks:/>/> Edytowane 2 Stycznia 2013 przez Cooli Zmiana opisu tematu na czytelniejszy Cytuj
0 #STUF# 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Na 19.01.2013 r.Dokładnie chodzi mi o system nie więcej niż 8 kanałów Edytowane 31 Grudnia 2012 przez #STUF# Cytuj
0 #STUF# 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Znalazłem taki sklep : klikJest godny polecenia ?? Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Czytałem trochę o tym sklepie ludzie go polecają ale z tego co widzę nie ma tam poniżej 10 zapalnikow albo 1 albo 2 z tego co wiem to ludzie z forum chcą sprzedawać poszukaj w dziale bazar Cytuj
Pytanie
#STUF# 0
Zamierzam kupić system do fajerwerek (do 150 zł ) bo będzie mi niedługo potrzebny :)/>/>
Edytowane przez CooliWiecie gdzie można takowy kupić w internecie ??
:fireworks:/>/>
Zmiana opisu tematu na czytelniejszy
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi