mpiwowski 182 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Takie tam http://www.youtube.com/watch?v=cjT7PvljASU Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Za rok będzie lepiej, już znam optymalną ilość piro. Ważne by było mobilnie, szybko i widowiskowo. Cytuj
sylar 3 Opublikowano 2 Stycznia 2013 No i powiem Ci że bardzo fajnie to wyszło, brakło tylko jakiejś fajnej kątówki i to tylko te 3 kostki były?? Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 5 kostek było (1 mała). A kątówek nie brałem z uwagi na to, że myślałem iż przed blokiem będę odpalał. Za rok naprawi się tą sytuację, poza tym będę dysponował autem dostawczym. Cytuj
sylar 3 Opublikowano 2 Stycznia 2013 No właśnie coś mi się tak wydawało że było więcej no to fajnie, czekamy na 2013/2014, jak mówisz że będzie lepiej to trzymamy za słowo ja w tym roku też zakupię raczej 30mm, przekonałeś mnie tym filmikiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi