MajsterD12 5 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Symbol: SFA200-20Nazwa: Jumbo Cena: 7,50złImporter: SurexPetarda zawiera około 2,4g prochu FB ( Dokładnie nie wiem bo nie mam już opakowania ) jest to dobra podróbka FP3 New, najpierw petarda ma zieloną flarę a potem następuje wybuch, moim zdaniem można ją porównać do starych FP3n ale jeszcze raz będę musiał przetestować :D/>Film wkrótce... Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) FILM: EDIT: niech ktoś z modów zerknie, bo jak daje link to film się nie wyświetla. Edytowane 7 Lutego 2013 przez Cooli link :) Proszę bardzo Cytuj
xMilo22x 0 Opublikowano 6 Lutego 2013 Prawda tylko białe tło i te ramki ,że niby film jest. Majster gdzie to można kupić? Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 Dzięki Cooli :)/> Można kupić od razu na sklepie importera: http://fajerwerki-sklep.pl/p.p/petarda-jumbo.bjc.html Najlepsza cena. Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 8 Lutego 2013 Z tego co kojarzę, ultrasshop.com też je ma+sporo ciekawych rac itp. Cytuj
PiroFil 0 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Moim zdaniem to świetna petarda i na dodatek tania. Ma dokładnie 2,1g prochu. Ja testowałem je na otwartej przestrzeni i i tak było mega. jak nagram to też dam film :biggrin:/>/>/>/> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi