Lenio 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Producent: JorgeSymbol: DR04Nazwa: BestIlość sztuk: 12Film: Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 nie bylem zachwycony niektorymi efektami tych rakietek, wyplucie kiku gwiazdek ale jak na taka cene i tak sa oplacalne :xmas_wink: Cytuj
KALel 3 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Odpaliłem właśnie rakiete z żółtym czubkiem i powiem, ze nawet w miare Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 można je gdzieś dostać w tym roku w jakimś markecie ?? Cytuj
kamz 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Niestety ale nie . Rok temu były w markecie "ADLDI" w tym roku brak . Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Niestety ale nie . Rok temu były w markecie "ADLDI" w tym roku brak . w tamtym roku były w lidlu i w 'Aldi' , w tym roku rzeczywiście brak :P/> Cytuj
kamz 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Moim zdaniem też są dobre te rakietki "GRACIE" z lidla . W piątek jade je zakupić i sie zobaczy w rzeczywistosci jakie są . Cytuj
Lemciuu 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Miałem te rakiety w zeszłym roku. Jak na zabawę przed 24 idealne W tamtym roku zakupiłem je w Lidlu. W tym roku rakiety także kupuję w Lidlu ale tym razem "Gracie". Na filmach wyglądają genialnie Zobaczymy jak będzie w realiach Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Miałem te rakiety w zeszłym roku. Jak na zabawę przed 24 idealne ;)/> W tamtym roku zakupiłem je w Lidlu. W tym roku rakiety także kupuję w Lidlu ale tym razem "Gracie". Na filmach wyglądają genialnie ;)/> Zobaczymy jak będzie w realiach :D/> ja tez je kupilem do zabawy przed 24:00 ale po odpaleniu 2 rakiety stwierdziłem , że zostawiam je na sylwestra Cytuj
Mks 2 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Odpaliłem jedną z nich , i jak za tą cene to warto kupić . Porównywalne z JR8 diabolo. Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 No rakietki bardzo opłacalne. Jak na ich wielkość lecą wysoko i mają super efekty. Cytuj
ZawodowyFMX 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Super rakiety ! Teraz żałuje, że nie kupiłem ich więcej Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 12 Listopada 2015 Dzisiaj testowana. W tej kategorii cenowej rządzą :-) Cytuj
miśQQ92 0 Opublikowano 31 Grudnia 2015 nooo powiem wam w tej półce cenowej bardzo dobre chyba sobie jeszcze kupie dzisiaj 2 paczki jak sie uda, do zabawy. Cytuj
KamixPoland 0 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Czy ktoś się orientuje, czy owe rakiety będą w ofercie w którymś z marketów? Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Czy ktoś się orientuje, czy owe rakiety będą w ofercie w którymś z marketów? Ciężka sprawa.. ja nigdzie w marketach ich nie widziałem w tamtym roku były w Tesco a w tym roku nigdzie, najszybciej to na bazarze je znajdziesz. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Ciężka sprawa.. ja nigdzie w marketach ich nie widziałem w tamtym roku były w Tesco a w tym roku nigdzie, najszybciej to na bazarze je znajdziesz. Co roku w inter marche, cena zeszłoroczna 15zł paczka. Polecam w 110% Chyba też w brico marche Cytuj
Fraptak 13 Opublikowano 24 Października Tak dodam że aktualnie rakiety wycofane i NIE dostępne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi