DragsteR. 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Symbol: JW6021Nazwa: TajfunStrzałów: 49Kaliber: 30mmEfekt: złoto z niebieskimi końcówkami, zielone i purpurowe gwiazdki, skwierczące wierzby, złote wierzby, chryzantemaCena: 140zł w LidluZdjęcie: http://www.lidl.pl/s..._53370_01_b.jpgFilm: z Sylwestra 12/13r (zachęcam do oglądania w HD): Największa jaką miałem, odpalona na końcu, krótko trwa, ale za to robi naprawdę duże zamieszanie. Jeśli jeszcze kiedyś będzie to polecam. Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 1 Stycznia 2013 A oto i ode mnie, niestety jakość taka jak w telefonach bywa Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Przepiękna 49-szotówka. Różnorodne efekty i ich ogrom bardzo mnie zadowoliły. Super propozycja jeżeli ktoś szuka czegoś na finał w rozsądnych pieniądzach. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jeszcze rozważam propozycję nad tą wyrzutnią i Songiem, ponieważ są w tej samej cenie. Lidl - Tajfun 99 zł TOP10 - Song 99 zł Ale chyba wybiorę TAJFUNA każdy doradza :xmas_wink: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wyrzutnia poprostu super kiedy poleciała w niebo to na niebie miazga nie da sie tego opisac trzeba to zobaczyc Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja odpalałem The Legenda i potem Tajfuna. Jedna z nich strzelała bardzo szybko jeden za drugim pocisk druga wolniej i seriami. Bezapelacyjnie wygrała ta która wystrzeliła 49 strzałów jeden za drugim. Nie jestem w stanie sobie przypomniec która leciała pierwsza ;D Tajfun strzela seriami z tego co wiem, więc ta lepsza to chyba The legend Cytuj
abuk 30 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Piękna wyrzutnia robiąca ogromne zamieszanie na niebie! Przerobiłem 2 sztuki tej kostki i nie bez powodu zakupiłem już trzecią. Jest to jedna z tych lepszych Jorgowskich pozycji. Gorąco polecam Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nic tylko kupować bardzo przepiękna kostka i dynamiczne strzelanie. Mój film : Cytuj
saper 0 Opublikowano 13 Lutego 2015 [media= ]https://www.youtube.com/watch?v=OXd0P8-nxok[/media] Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Wyrzutnia cudowna. Efekty długo utrzymują się na niebie i są rozłożyste, Na finał?Super ) Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zalegał u mnie w szafie od 2014 roku . Odpaliłem w tym roku na sylwestra i bardzo mi się spodobała ta wyrzutnia: Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Genialna, super wyrzutnia o wspaniałych efektach POLECAM! 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Kozacka wyrzutnia od Jorge. Najwyższa ocena. Naj z naj najlepiej zaprezentowała się druga salwa. Polecam ta pozycje Edytowane 2 Stycznia 2022 przez damian7878 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 3 Stycznia 2022 16 godzin temu, damian7878 napisał: Kozacka wyrzutnia od Jorge. Najwyższa ocena. Naj z naj najlepiej zaprezentowała się druga salwa. Polecam ta pozycje Piękna kosteczka i te serie cuudo.. pierwsza seria chyba najładniejsza i te ogony pomarańczowych iskier. nadal trzyma poziom miło że ktoś wrzucił aktualny film z niej 1 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Super wyrzutnia 7 salw po 7 strzałów robią robotę. Bardzo polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi