MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Ja z kolei dla osób których interesują wyższe kwoty kilka/kilkanaście tys polecam zainteresowanie się nową kryptowalutą która wejdzie na rynek w styczniu przyszłego roku. Z minimalnej inwestycji (100euro) można w przeciągu 1,5 roku zyskać ~10 000 PLN a to i tak są bezpieczne prognozy Jak ktoś chętny to priv, podeśle prezentację. Im szybciej tym lepiej, kto wie ile wart jest teraz BTC ten zrozumie, że warto się tym teraz zainteresować. Swoja drogą w BTC również warto się zaopatrzyc w miarę szybko, bo cena cały czas rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sevento 16 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Bitcoin zawsze był w cenie Hmm, nie wróżę długiego istnienia serwisowi, który z 400 zł daje 10 000. Niby na jakiej zasadzie to działa? To z pewnością jest piramidka finansowa typu HYIP albo Ponzi Dużo bezpieczniej zainwestować jest w opcje binarne. Mając do tego program, który odbiera sygnały tworzone przez analityków rynku, czytaj profesjonalistów, z 250€ można zarobić ponad 7000 zł, w miesiąc. Wiadomo, że niekiedy sygnały mogą być błędne i przegramy np. te 25€, człowiek też może się pomylić, ale w siedmiu na dziesięć przypadków analitycy dobrze przewidują prognozę To jednak dla bardziej zaawansowanych użytkowników, a na sam początek polecam buxy. Bez żadnej inwestycji można zarobić parę groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Sevento NIGDZIE nie napisałem o stricte "programie", napisałem o kryptowalucie. To będzie tak jak z bitcoinem - jak powstał 1 BTC wart był dolara a obecnie 1BTC wart jest 680$ kto wtedy kupił ich w ilości "hurtowej" ten teraz żyje na Hawajach i ma sie nieźle Trochę jak z akcjami na giełdzie, kupujesz po kilka centów czekasz odpowiednio długo i sprzedajesz po dużo wyższej cenie rynkowej. btw Ja sie zajmuje w większości dochodem pasywnym, bez zbędnego polecania. Wejście z wkładem i wyjście z zyskiem. Jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć to zapraszam do prywatnej wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karasiun 0 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Sevento NIGDZIE nie napisałem o stricte "programie", napisałem o kryptowalucie. To będzie tak jak z bitcoinem - jak powstał 1 BTC wart był dolara a obecnie 1BTC wart jest 680$ kto wtedy kupił ich w ilości "hurtowej" ten teraz żyje na Hawajach i ma sie nieźle Trochę jak z akcjami na giełdzie, kupujesz po kilka centów czekasz odpowiednio długo i sprzedajesz po dużo wyższej cenie rynkowej. btw Ja sie zajmuje w większości dochodem pasywnym, bez zbędnego polecania. Wejście z wkładem i wyjście z zyskiem. Jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć to zapraszam do prywatnej wiadomości. kilka lat wstecz wart był 2$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinFireworks 0 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Siema, mam dla was sposób jak zarobić szybko 21 zł na np fajerwerki Link do rejestracji na stronie : http://www.cashbacklove.pl/rejestracja/405f4c18-9f7f-11e6-98ca-0cc47aaad1f6 Co z tego mam? Rejestrujesz się z mojego refa więc i ja i ty na tym zyskujemy Polega to na tym, że rejestrujesz się na casbacklove, i za to dostajesz już 10 zł. Strona wypłaca od 30 zł więc wchodzisz na strone lottolandu kupujesz zakład 6za3, rejestrujesz się na stronie opłacasz zamówienie. na stronie lottolandu wchodzimy w swoje konto (prawy górny róg) i kopiujemy numer użytkownika który posłuży nam do potwierdzenia. Wchodzimy na cashbacklove -> oferta Lottoland -> prześlij potwierdzenie. W miejscu na wprowadzenie potwierdzenia wklejamy nasz numer użytkownika ze strony lottoland. i tym oto sposobem mamy 21 zł zrobione w 2-3 minutki Poradnik krok po kroku w postaci filmiku : Z góry dziękuje za rejestrację z mojego refa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 kilka lat wstecz wart był 2$ A w 2011 wart był 1$ i tak wartość rosła i rośnie do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianokks 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 W nieskończoność bitcoin nie będzie wzrastać. Te cewaniaki które sprzedały to wiedziały że jest on na górce. A teraz to tylko służy mu tylko bańka spekulacyjna. A z drugiej strony na $ i € też nie ma fizycznego pokrycia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi