zawodowy piroman RPK 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 hejka mam zamiar zrobić 1 mały pokaz do 800 zł jak myślicie jakie wyrzutnie wybrać? :fireworks:/>/>
0 zawodowy piroman RPK 0 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mam pytanie 1 pokaz 500zł czy 2 pokazy 500zł JEDEN POKAZ 500ZŁ
0 TomekNysa 3 Opublikowano 6 Stycznia 2013 A potrzebujesz to na teraz?Bo jak nie to poczekajmy do 16 stycznia na wyprzedaż w big fun fajerwerki.
0 zawodowy piroman RPK 0 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 A potrzebujesz to na teraz?Bo jak nie to poczekajmy do 16 stycznia na wyprzedaż w big fun fajerwerki. tearaz nie potrzebuje ale polećcie mi coś
0 TomekNysa 3 Opublikowano 6 Stycznia 2013 To poczekaj do 16 stycznia kiedy na big fun pojawi się wyprzedaż
0 capensis 12 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Musiałbyś opisac co Cie interesuje, czy duże kostki, czy więcej mniejszych, czy jakieś fontanny/strobo na wstęp itp
0 zawodowy piroman RPK 0 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Musiałbyś opisac co Cie interesuje, czy duże kostki, czy więcej mniejszych, czy jakieś fontanny/strobo na wstęp itp :)/>/> dobrze ludzie.Chodzi mi o jakieś max 2,3 konkrety może wyrzutnia typu jw 418+coś tam i troche mniejszych kostek ale dawajcie propozycje do 800Zł sorry za zamieszanie :unsure:/>
0 Korsarz96 17 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Wejdź sobie na stronke www.taniefajerwerki.pl / Dział "Zestawy do samodzielnego odpalenia" Weź sobie jakiś napisz do nich e-mail co chcesz zmienić i za jaką kwotę i przyśla Ci gotowy pokaz z jednym lontem
0 capensis 12 Opublikowano 7 Stycznia 2013 dokładnie, taniefajerwerki.pl zestaw DSO i masz gotowy pokaz ^^
0 zawodowy piroman RPK 0 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 dokładnie, taniefajerwerki.pl zestaw DSO i masz gotowy pokaz ^^ nie chce czy ktoś da mi propozycje...
0 Udycz 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 nie chce czy ktoś da mi propozycje... Poczekaj do 16.01 będziemy wiedzieć co jest an wyprzedażach i wtedy coś się ułoży
Pytanie
zawodowy piroman RPK 0
hejka mam zamiar zrobić 1 mały pokaz do 800 zł jak myślicie jakie wyrzutnie wybrać? :fireworks:/>/>
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi