Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Noo, zaraz wakacje! Ja w tym roku spędzam tylko na działce, mam nadzieje że kupie coś i nie będe sie nudził ^^ a w domu znów będzie granie do północy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Ja, jeśli dobrze pójdzie będę harować za 4zł/godzinę, a w międzyczasie dłubać w balsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jeszcze się wakacje nie zaczęły, a ja już trochę podrobiłem kasy przy różnych usługach. Najwyraźniej nie będę się chciał nudzić w domu i zaciągnę się na jakąś budowę albo składanie pudełek. Nie martwię się o $ na fajerwerki, choć nie ukrywam, że przestałem strzelać w okresie poza Sylwestrem. Cały czas ktoś ma do mnie pretensje za stwarzanie hałasu. Z drugiej strony lipa, że robię prawo jazdy, a za rok... - matura . Dobra, przestaję narzekać. Przecież wakacje i tak są najlepsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Hmm wakacje :mrgreen: Ja już pod koniec miesiąca wyjeżdżam do Szwajcarii, w celach turystycznych ale i przede wszystkim zarobkowych. :twisted: Wróce pewnie w sierpniu i zaczne obyślać plan na sylwka, bo narazie wogóle nie mam do tego głowy. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 a ja wyjeżdżam sobie 18 lipca w góry świętokrzyskie na około 10 dni żeby sobie rowerkiem pojeździć. Co do sylwka to jedna paczka przyjdzie na przełomie czerwiec/lipiec i chyba jeszcze dwie malutkie przyjdą w czasie wakacji jedna z SP a druga z fajerwerkami Surexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 a ja od razu po zakończeniu szkoły jadę na Mazury, wrócę na początku lipca, pod koniec lipca jadę na 2 tygodnie do WaWy.W obu tych miejscaqch mam nadzieję że będą pokazy, i że będę miał jak trochę postrzelać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja w dzień zakończenia roku będę spać w napiocie z kumplami , potem szóstego lipca jade na kolonie do Bułgarii i jeszcze zamierzam sobie jakiś fajny telefon sprawić a na koniec wakacji urodziny ( 30 sierpień ) . Więc myśle , że w tym roku niebędzie tak źle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja całe wakacje spędze na rowerze :mrgreen: a w lipcu jade do Francji :lol: i jak dobrze pojdzie to w sierpniu do Turcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 a ja sobie gram na nowiutkim xboxe 360 premium :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Gra na kompie, wypad do Ustki i może Szczecina na pokazy JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minionek 0 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 temat nie najnowszy, ale ciekawa jeste, czy ktoś wybiera się w tym roku za granicę? Jeśli tak, czy myślicie, że maj to nie za wcześnie. W sensie, np grecja - nie bedzie zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Chyba trudno wybierać się w tym roku na wakacje, w szczególności w maju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 W maju w krajach nad Morzem Śródziemnym jest już bardzo ciepło, bardzo często upalnie, ale woda jeszcze jest chłodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goran 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja wybieram się pod koniec maja do Chorwacji. Wstyd się przyznać ale to pierwszy raz Sezon zaczyna się dopiero w czerwcu więc będzie jeszcze cisza i spokój (planuję odpocząć a nie szaleć) a pogoda będzie już świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi