ertrol 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Hej! Już w tą niedziele 13.1.2013 roku odbędzie się WIELKA ORKIESTRA ŚWIĄTECZNEJ POMOCY. Jak co roku o godzinie 20,00 odbywa się światełko do nieba czyli pokaz fajerwerków :xmas_smile:/> . Czy w waszych miastach odbywają się takie pokazy. Możecie dzielić się filmikami z pokazu oraz waszymi wrażeniami. Ja znalazłem na youtube pokaz z mojego miasta z 2012 roku : Mnie osobiście podobał się i trwał nawet długo.Co wy o nim sądzicie ?Oceniajcie i wstawiajcie pokazy ze swoich miast ! ;D
Pirat_Dawid 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 U mnie w Stalowej Woli co roku odbywa się pokaz fajerwerków z okazjii Wielkiej Orkiestry Swiątecznej Pomocy. W 2012 roku pokaz był nawet ładny , zobaczymy jaki będzie w 2013.Nagram film i przyślę. :xmas_happy:
ertrol 0 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 U mnie w Stalowej Woli co roku odbywa się pokaz fajerwerków z okazjii Wielkiej Orkiestry Swiątecznej Pomocy. W 2012 roku pokaz był nawet ładny , zobaczymy jaki będzie w 2013.Nagram film i przyślę. :xmas_happy:/> Spoko :xmas_wink: czekamy : )
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 7 Stycznia 2013 W kategorii pokazy są tematy wszystkich tych pokazów.Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi