Gość fan fajerwerków Opublikowano 7 Stycznia 2013 czo to znaczy Kurier OPEK - Pobranie "Wysyłka za pobraniem."
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 7 Stycznia 2013 To znaczy, że sklep twoją przesyłkę wysyła za pobraniem - płacisz kurierowi przy odbiorze przesyłki, a nie przelewem.
0 Gość fan fajerwerków Opublikowano 7 Stycznia 2013 dzięki właśnie o to mi chodziło bo niemam konta internetowego a chciałem zamuwic fajerwerki czyli to znaczy że będe płacił jak mi przywiezie przesyłke do domu to płace kurierowi tak???
0 The-Piroman 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 dzięki właśnie o to mi chodziło bo niemam konta internetowego a chciałem zamuwic fajerwerki czyli to znaczy że będe płacił jak mi przywiezie przesyłke do domu to płace kurierowi tak??? Tak. Ale czy wszyscy ,,goście" to dzieci ? Kurde kupcie sobie słownik !
0 The-Piroman 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 odpowie ktoś na moje pytanie ?????? Napisałem ! Tak, Płatność przy odbiorze- Kurier przynosi Ci paczkę i wtedy mu płacisz
0 Gość fan fajerwerków Opublikowano 7 Stycznia 2013 temat zamknięty dzięki za odpowiedzi :xmas_smile:
Pytanie
Gość fan fajerwerków
czo to znaczy Kurier OPEK - Pobranie "Wysyłka za pobraniem."
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi