Gość petarda Opublikowano 8 Stycznia 2013 czy system zdalnego odpalania podpala normalny lont taki jaki jest przy fajerwerkach amatorskich
0 Gość petarda Opublikowano 8 Stycznia 2013 aha zapomniałem jaki system zdalnego zapalania byście mi polecili taki do 200zł
0 FITBest 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ad. 1 Musisz mieć spłonki. Nie podpali Ci normalnego lontu.Ad. 2 Nie dostaniesz systemu za 200 zł.
0 FITBest 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nie, kupujesz je oddzielnie. Koszt jednej spłonki o długości 3 metrów to jakieś 2,5zł
0 Gość petarda Opublikowano 8 Stycznia 2013 dajcie link do najtańszego systemu przynajmniej 6 kanałowego
0 kendzior98 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 dajcie link do najtańszego systemu przynajmniej 6 kanałowego Jak chcesz bezprzewodowy 6-cio kanałowy za 200 zł. ?!!co ty nie ma takich
0 domin839 2 Opublikowano 8 Stycznia 2013 http://taniefajerwerki.pl/pl/p/-Splonka-elektryczna-zaplonnik-zapal-3m/537
0 capensis 12 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Gwoli ścisłości , jeszcze jakiś czas temu można było nabyć meteora 8ch za 180zł także nie dziwcie sie koledze że pytał Póki co, nie polecałbym bawienie sie w systemy, skoro nie masz o wgl pojecia co do czego najpierw POCZYTAJ troche, i pierwszy pokaz zrób np łączony lontem
0 Gość petarda Opublikowano 8 Stycznia 2013 a jak to się montyje i ile tego trzeba kupic np.jak system zdalnego odpalania na 6 kanałów to trzeba 6 spłonek???
0 The-Piroman 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 a jak to się montyje i ile tego trzeba kupic np.jak system zdalnego odpalania na 6 kanałów to trzeba 6 spłonek??? Tak jak napisał Capensis lepiej się za to na początek nie bierz. Działa to tak w syystemie to taka mała paczka masz np na 8 kanałowym systemie 8 miejsc do wpięcia kabli. Jedna spłonka ma 2 kabelki i wpinasz je do systemu na koncu jest taka mała ,,kuleczka". Jak dostanie napięcie to ona tak wybucha zapalając lont ! Możesz oczywiście na systemie 8 kanałowym czy 6 podłączyć dowolną ileść spłonek oczywiście nie więcej ile ma kanałów
0 Gość petarda Opublikowano 8 Stycznia 2013 a te spłonki są jednorazowe czy do wielokrotnego urzytku???
0 Udycz 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 http://smieszek.com.pl/system_zdalnego_odpalania_fajerwerkow.htm Do tego spłonki i masz nieco ponad 200 ;D
0 The-Piroman 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 a te spłonki są jednorazowe czy do wielokrotnego urzytku??? Echh po pierwsze kup sobie słownik. Po drugie nie baw się w to bo możesz sobie krzywdę zrobić. Tak są jednorazowego użytku ! Cena spłonki zależy od długości jej najtańsze ok 80gr
0 dawolf 1 Opublikowano 8 Stycznia 2013 a te spłonki są jednorazowe czy do wielokrotnego urzytku??? Oczywiście że jednorazowego użytku.Zasada działania jest taka jak tradycyjnej zapałki, tylko odpalonej elektrycznie, a nie przez potarcie, ot cała filozofia
0 MajsterD12 5 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Tak przy okazji powiem, że błędem jest mówienie na zapalniki spłonki, bo spłonka występuje w nabojach (amunicji)...
0 Gość petarda Opublikowano 8 Stycznia 2013 "Udycz" jak zamówic ten system zdalnego odpalania z tej strony ja prubowałem i niewie jak to zamuwic
0 Udycz 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 "Udycz" jak zamówic ten system zdalnego odpalania z tej strony ja prubowałem i niewie jak to zamuwic Słownik-zamiast systemu a potem maila napisz do nich
Pytanie
Gość petarda
czy system zdalnego odpalania podpala normalny lont taki jaki jest przy fajerwerkach amatorskich
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi