Cooli 4 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2013 Wiem wiem, że tego mało tamto tak samo ;)/> finał taki sam i za krótki. Tak jak mówiłem wcześniej budżet 3 cyferkowy nie ma dużych możliwości jak bym miał 4000 to zrealizował bym swój wyśniony scenariusz. Były by też 4 min i wiele wiele akcentów i finał na pewno kilkunasto kanałowy. Tu i tak kwota była mocno nadszarpnięta :)/> Dzięki za wszystkie opinie :)/> 1071 spisała się bardzo dobrze. Miałem 3 sztuki ogólnie i jestem zadowolony Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Cooli systemy wyszły z cła. Jutro, najpóźniej w czwartek, będą już u mnie. Testy polowe zrobię w sobotę na mini pokazie z okazji dnia babci. fps Cytuj
JW90 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Cooli ja myślę ,ze jak ty takie tam pokaziki robisz z kostek +100zł to myslę że i stuff będzie BOMBA no i oczywiście dawaj fotki piro Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 Cooli systemy wyszły z cła. Jutro, najpóźniej w czwartek, będą już u mnie. Testy polowe zrobię w sobotę na mini pokazie z okazji dnia babci. fps hu hu nie spodziewałem się, że tak szybko ostatnia paczka leżała miesiąc na cle. Brawo Jw90 ja robie z kostek za 10zł i 22 też w tym pokazie jedna kostka była w kwocie 144 zł reszta to małe kosteczki Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Kolejna aktualizacja tematu :)/> Dostałem info, że drugi system RF32B jest już w PL do odbioru Drugie info to dostarczono mi 6 takich fajnych skrzyneczek wojskowych z których po małych przeróbkach będą fajne stojaczki do rur Oraz na Bf zostały zamówione dwie kostki txb460 z przeznaczeniem na piękne SS Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dobra remanent zrobiony ;)/> Wiosna idzie to trzeba było odchomikować wszystko co zostało po sylwestrze + zakupy na BF 2 x Podwójna Kolorowa Krozeta (Arka) 2 x Jw31 (Jorge) 33 x Rzymskie ognie 10sh (Arka) 9 x TXB820 (Triplex) 12 x stroboskop (Kometa) 1 x stroboskop (Triplex) 4 x słoneczko ruchome (Jorge) 3 x Vigo (Kometa) 2 x TXB460 (Triplex) 43 x SS z TF (Jorge) 15 x Fontanna 60sek z TF (Jorge) 2 x BS-101 (Jorge) 1 x JW4009 (Jorge) 1 x JW35 (Jorge) 1 x ColorBreze (Triplex) 1 x Grenlandia (Kometa) Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Świetne kostki, zwłaszcza te TXB460 które pójdą na SS, ale na twoim miejscu nie rozbierałbym całych kostek na SS, zostawiłbym 4-5 samych plastrów Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 No to 2 Rf32B już u mnie Niżej fotka aktualnych moich systemów Plus jeden będzie w drodze 12 kanałowy ale to w kolejnej aktualizacji Cytuj
domin839 2 Opublikowano 13 Lutego 2013 Nic tylko pozazdrościć Na takich systemach z pewnością strzelisz genialne pokazy Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 13 Lutego 2013 Hehe widzę, że brat bliźniak dotarł bez szwanku. No ładnie to już wygląda 2 x 32ch + sekwencer na 18 ch. Z takim sprzętem można się już pobawić zawodowo fps Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 Dawno nic się nie działo w temacie ale to już przeszłość. Dziś zakończyłem malować jeden z pięciu stojaków do SS oto efekt roboty sąsiada i mojej Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 26 Lutego 2013 Bardzo fajnie ci ten stojaczek wyszedł , planuje zrobić podobny Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 27 Lutego 2013 Chyba muszę bardziej się wysypiać, bo deja vu mam jak nic :xmas_laugh: Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Chyba muszę bardziej się wysypiać, bo deja vu mam jak nic :xmas_laugh:/>/> Widzisz dwa podobne stojaki ;)/> dziś już schną kolejne 4 w przyszłym tygodniu robię testy bojowe Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 Cooli Production's prezentuje Wersja z regulowanym ułożeniem Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 Fajnie to wygląda, ile waży jeden tak mniej więcej ? 250zł wszyło za sztuke testowane będą w sobote z okazji narodziń Jasia mojej siostry. Mały pokaz z sekwencjami ss Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 Jednak nie będzie to mały pokaz. Wczoraj siedząc i myśląc nad "małym" pokazem urodził się duzy pokaz na 64 kanały RF32 + 10 kanałów AlphaFire + 18 kanałów systemu kingdom. Pokaz oparty na sekwencjach SS mieszanych z szelkami 2" SP oraz 2-3 kostkami małego kalibru. Początek pokazu to wspólny pomysł Fps'a i mój aby zrobić to inaczej niż zawsze i tak jak nie robił tego nikt Uchylę tajemnicy i ujawniam tytuł do pokazu... ale nie w całości... Music from Avatar Trailer Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi