Cooli 4 Autor Opublikowano 8 Września 2013 Ehh dałeś pupy :)/> Nikt ze znajomych nie nagrał filmu ? Wiem że ktoś nagrywał ale muszę do niego dotrzeć. Zanim odpaliłem pokaz ustawiłem kamerę na fontanny po czym poganiali aby już odpalać no i nie wcisnąłem REC po czym odpaliłem pobiegłem w miejsce z najlepszym widokiem i z myślą że się nagrywa filmowałem. Po pokazie nacisnąłem STOP a okazało się że wskoczyło REC i był zonk dobrze że nagrałem w strefie filmik i zdjęcia porobiłem a miałem taki fajny pomysł na złożenie filmiku... śeeeet Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 8 Września 2013 Znam ten ból ;)/>. Mój całkiem dobry, a na pewno ciekawy pokaz z zeszłego lata też nie został utrwalony, bo rodzinka nie potrafiła obsługiwać kamery. Często jest presja żeby "już strzelać" i przez nieuwagę można o czymś zapomnieć. Cytuj
domin839 2 Opublikowano 8 Września 2013 Oj Cooli, chyba Twoja największa wpadka do tej pory, a narobiłeś smaku pisząc, że to Twój najlepszy pokaz do tej pory. Obyś dotarł do osoby która coś tam ponoć kręciła Napisz scenariusz to jakoś to sobie w głowie wyobrażę. Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 9 Września 2013 Na początek film ze strefy (przygotowania pokazu) Zdjęcia ze strefy: Zdjęcia z pokazu: Film z pokazu ( poszukiwany) Film ze strefy się zgrywa Może coś z tego będzie Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 9 Września 2013 No i jeszcze Corel Video Studio mi się wiesza (na filmiku ze strefy) masakra to może w przerwie napiszę co było w pokazie Fc1304 x2 bs-101 x 2 Single Shot x 14 jw35 x 1 jw07 x 2 jw90 x 2 Mont Everest x 2 jw409 x 1 jw408 x 2 jw31 x 2 Jw03 x 2 Jw42 x 1 Sm9805 x 2 Kolorowe kulki z Arki x 500 kulek Szelki 2" SP x 26 Podwójne efekty szły równo z dwóch stref Pojedyncze efekty szły ze strefy nr 1 Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 16 Września 2013 Posiadacz nagrania namierzony z racji tego, że aktualnie przebywa w Anglii wysyła płytkę z nagraniem pocztą więc cierpliwości banan na twarzy się pojawił i mogę zakończyć poszukiwania Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 16 Września 2013 Posiadacz nagrania namierzony :)/> z racji tego, że aktualnie przebywa w Anglii wysyła płytkę z nagraniem pocztą więc cierpliwości :)/> banan na twarzy się pojawił i mogę zakończyć poszukiwania Pozostało cierpliwie z ciekawością czekać Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Acha jak by ktoś potrzebował jw4058, jw31, bs-101, txb460, jw75, jw402, jw4055 to mam po jednej sztuce. Likwiduje to czego nie wykorzystam w pokazie sylwestrowym. Aha i rury 2" fiber Chętnych zapraszam na priv Edytowane 24 Września 2013 przez JMJ Pirfotechnics Moderator powinien potrafić łączyć posty, a nie pisać jeden pod drugim Cytuj
Tomekk 0 Opublikowano 28 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5dprDB-WwLU Na prośbę cooliego wklejam film z ostatniej jego realizacji. Film jest autorstwa Sebastiana który conieco nagrał. Niestety jest nie od początku.To jest ostatnia realizacja dla tego forum. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 28 Października 2013 Cooli muszę ci napisać że na prawdę dałeś efektowny pokaz który na mnie zrobił wrażenie a szczególnie finał miazga chyba nikt nie mówił ze słaby pokaz bo naprawdę wielkie show + 2x jw408 z dwóch stref epickie. Czekam na kolejne twoje realizacje a zapewne będzie ich coraz więcej. Pozdrawiam endriu123457 Cytuj
Tomekk 0 Opublikowano 28 Października 2013 Cooli muszę ci napisać że na prawdę dałeś efektowny pokaz który na mnie zrobił wrażenie a szczególnie finał miazga chyba nikt nie mówił ze słaby pokaz bo naprawdę wielkie show + 2x jw408 z dwóch stref epickie. Czekam na kolejne twoje realizacje a zapewne będzie ich coraz więcej. Pozdrawiam endriu123457 Przeczytaj dokładnie co jest napisane.Jest to jego ostania realizacja dla tego forum. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 28 Października 2013 Przeczytaj dokładnie co jest napisane.Jest to jego ostania realizacja dla tego forum. No dobra ale pokazy i tak będzie strzelał i dodawał filmy na youtube także nie musi nic na forum dodawać. :)/> endriu123457 Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 28 Października 2013 No Cooli jak zawsze piękny pokaz , ale ten jest chyba najlepszym twoim pokazem w twojej karierze ! Trzymaj tak dalej ! Pozdro Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 28 Października 2013 No dobra ale pokazy i tak będzie strzelał i dodawał filmy na youtube także nie musi nic na forum dodawać. /> endriu123457 Może strzelać, ale nie wysyłać tego na yt. Jest też możliwość, że z tym skończy i nie zakładaj, że dalej będzie strzelał. Cytuj
Tomekk 0 Opublikowano 28 Października 2013 Może strzelać, ale nie wysyłać tego na yt. Jest też możliwość, że z tym skończy i nie zakładaj, że dalej będzie strzelał. No wreszcie ktoś umie czytać ze zrozumieniem.Napisał że ostatni pokaz to ostatni Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 18 Listopada 2013 Fajną dziś kosteczkę sobie zakupiłem tak na poprawę humoru Tajfun JW6021 Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 Na chwile obecną do Noworocznego Pokazu trafiły takie kostki jak: 1. Monciak sztuk 4 2. Tajfun sztuk 2 3. Cypr sztuk 1 4. Słoneczka Kometa sztuk 4 (duże i małe) 5. Słoneczka Jorge sztuk 4 6. Strobo Jorge sztuk 25 7. Wenus sztuk 4 8. Pluton sztuk 2 9. Txb460 sztuk 1 10. Szelki sztuk 40 Będzie więcej Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 22 Listopada 2013 OoO będzie rozwałka kurde panie tyle bomb kostek petard... cudnie 10/10 endriu123457 Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 22 Listopada 2013 zapowiada się piękny pokaz najlepsze w tym wszystkim są te szelki 10/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi