MajsterD12 5 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 Dzięki, co do kostek 30mm i 4" kulek to faktycznie jest za duża różnica na następny raz wezmę na to poprawkę Film obejmuje bardzo dużo, bo nagrywany był kamerą Gopro, a statywu nie można było użyć bo nie było specjalnego mocowania. W pt. może podrzucę kilka fotek z samego pokazu Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 9 Marca 2013 Bardzo udany pokaz, finał również udany, 4'' robią swoje Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Dzięki dzięki, w samym finale było: - 1szt 4" Kometa ( silver palm to crackling ) - 7szt 3" Jorge ( 5x Brocade crown, 2x crackling willow ) Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 10 Marca 2013 A jakie są normalne ? xd takie nie zbajerowane te są dla mnie nieczytelne Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 Te były robione na długich czasach naświetlania, a tych "normalnych" jest z 5-6 wstawię jutro Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 10 Marca 2013 Te były robione na długich czasach naświetlania, a tych "normalnych" jest z 5-6 wstawię jutro :)/> wiem że na długim czasie dlatego pytam o te normalne Spoko Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 Kolejny pokaz strzele gdzieś za tydz. Scenariusz gotowy, pokaz będzie trwał ok. 2 minuty do muzyki Veigar - Revelations Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 Będzie: 40 bomb 2", 48 SS z JW016, 10 min z TF, JW1000, X-Vigor, 2x JW90, serce z lanc, 2x JS-6, 3x stroboskop - tyle będzie materiału. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 16 Lipca 2013 No no zapowiada się dosyć ciekawie :)/> endriu123457 Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 24 Lipca 2013 Wiem już że strzelam w tą sobotę. Jutro albo w pt jadę do FK po materiały Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 24 Lipca 2013 No, Majster, widzę że ambitnie strzelasz. Pokaz z taką ilością szelek, singlów, min i jeszcze z dodatkiem serc, strobków i wachlarza będzie wyglądał profesjonalnie. Trzeba się niestety liczyć z wyższymi kosztami. Jestem bardzo ciekaw co z tego ułożysz i jak to wyjdzie. Postaraj się o dobry film. Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 24 Lipca 2013 Planuję zrobić kilka sekwencji SS, ale tym razem mam inne miejsce strzelania. Sam nie wiem jak duży będzie teren, więc niestety dokładnie nie wiem na co sobie mogę pozwolić. Może być tak, że teren będzie dość mały i nie uda mi się w pełni zrealizować wszystkich sekwencji... No cóż pożyjemy zobaczymy :-) Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 26 Lipca 2013 Byłem dzisiaj zobaczyć teren i jest całkiem spoko ;d Systemy zaprogramowane, piro przygotowane i jutro zobaczymy jak to wyjdzie. Co do filmów i fotek to tym razem zrobię tylko filmy, nie będę robił zdjęć z pokazu bo chcę zobaczyć jak spisuję się Nikon do filmowania. Wielkie podziękowania dla Korsarza za pożyczenie systemów ( łącznie 2x RF32B ) Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 28 Lipca 2013 Na wstępie powiem, że pokaz był bardzo udany wielkie wrażenie na publice zrobiły JS-6 oraz serce z lanc. W tym pokazie miałem okazje pierwszy raz pobawić się sekwencjami SS, co prawda było tam kilka błędów technicznych np. w ostatniej sekwencji finałowej źle wpiąłem zapały przez co zostały odpalone nieco później i pokryły się z efektem JW1000. Nie wypaliły tylko 3 single i jedna mina w środku na początku w 13 sekundzie. Zapraszam do przejrzenia fotek i filmu: Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 28 Lipca 2013 No,Majster niesamowite robisz te pokaz , oby tak dalej ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi