smilser. 2 Opublikowano 29 Lipca 2013 Taki koksu pirotechnik a podstawowych zasad bezpieczeństwa nie ogarnia. Pokaz ładny. Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 Taki koksu pirotechnik a podstawowych zasad bezpieczeństwa nie ogarnia. Pokaz ładny. Nie rozumiem o co Ci chodzi, rozwiń swoją wypowiedź Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 2 Września 2013 Kilka dni temu zrobiłem test karabinka na QM, inaczej to sobie wyobrażałem, ale nie poszło najgorzej. Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 2 Września 2013 No jak będzie z 700 fp3 i chęci do sklejania to wtedy będzie super Chciałem żeby petardy równo szły ze spalaniem QM, ale to jest raczej trudne do wykonania. Być może w tym tygodniu zrobię kolejny test. Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 2 Września 2013 No jak będzie z 700 fp3 i chęci do sklejania to wtedy będzie super :D/> Chciałem żeby petardy równo szły ze spalaniem QM, ale to jest raczej trudne do wykonania. Być może w tym tygodniu zrobię kolejny test. To pozostaje mi czekać, gdzie kupie QM? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Września 2013 Według mnie jeśli ma się robić karabinki na QM to tylko Pyrolepa. A, żeby to jak traca trochę szło, quick musi być odpowiednio pozginany. tutaj odpalił ci wszystko na raz. Displayfireworks to pokazywał kiedyś. Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 2 Września 2013 Wiem że musi to być odpowiednio pozginane, przeglądałem kilka filmów ale na nic konkretnego się nie natknąłem... Poszukam więc na kanale Display'a może znajdę Co do pyrolepy to tak, jeśli chce się zrobić żeby wszystko poszło w kilka sekund to jest to najlepszy i najwygodniejszy sposób. Pyromagik - QM dostaniesz w sklepie marcus-graf. Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 2 Września 2013 Znalazłem taki oto filmik: http://www.youtube.com/watch?v=I9akaB4CM1Q Myślę że tym sposobem łączenia może się udać tradycyjna Traca Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 2 Września 2013 No cóż... Nikt nie powiedział że będzie łatwo ! Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 10 Września 2013 Dzisiaj zrobiłem kolejny test na łączeniu prezentowanym z poście #110 Niestety, ale próba skończyła się tak jak w poprzednim teście. Chyba raczej nie da się zrobić typowej tracy, łącząc fp3 na QM. Doszedłem do wniosku, że jeśli miałoby pójść jak trzeba to petardy muszą mieć fabryczny QM. Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Zaległy film z ostatniego karabinka: Mimo innej metody łączenia stało się to samo co za pierwszym razem :xmas_wink: Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 22 Października 2013 Większość userów chwali się już swoimi stuffami to i ja nie będę gorszy W skrócie opowiem jakie mam plany na ten rok: W tym roku mam plany na karabinek/mały pokaz dzienny, nie wiem czy zrobię jakiś nocny. Wszystko zależy czy będzie kasa. Postaram się też przejąć inicjatywę Vela z filmami "Klimat i Atmosfera". Na razie nic specjalnego na sywlka nie zamawiałem, pierwsza paka pewnie z początkiem listopada. Konkretów niestety nie będzie, stawiam na samą drobnicę Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jak na razie mam materiały na pokaz dzienny: - 600 szt FP3 small - 130 szt Żuków - 3x kostka TXP488 - jakieś pikolaki Nie wykluczone, że jeszcze coś dojdzie. W tym jak się uda, zamówię lont na TF'ie. Fundusze na razie nie pozwalają mi kupić rzeczy do zabawy, zwykłych kostek itp Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jak na razie mam materiały na pokaz dzienny: - 600 szt FP3 small - 130 szt Żuków - 3x kostka TXP488 - jakieś pikolaki :)/> Nie wykluczone, że jeszcze coś dojdzie. W tym jak się uda, zamówię lont na TF'ie. Fundusze na razie nie pozwalają mi kupić rzeczy do zabawy, zwykłych kostek itp :(/> O kurde robisz karabinek tak? Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Piro które pójdzie w tym roku: - JW407 - JW66 - TXB475 - JW08 - hi tec - macrocosmos III - JW07 - JW06 - TXP462 x3 + petardy (fp3 small/new, 859, żuki, super petarda, jumbo), art. różne Foto znajdzie się w sob/nd Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Nic ciekawego :xmas_smile:/> Kasy mało w tym roku mogłem przeznaczyć na piro Zgadzam się szału nie ma Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Przyszła właśnie paka z TF, wielkie dzięki fira z szybką wysyłkę. W sob zaczynam robić karabinek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi