MrArtur 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dodasz zdjęcie? Fajny magazyn, sam muszę sobie taki zrobić Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 23m lontu visco 10c/s 2,5mm 3m lontu visco 1cm/s 2,5mm 2x PyroClock 1,5s 3x Zimne ognie 1x zapalarka sznurkowa Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 Do karabinku dałem: - 600 szt fp3 small - 50szt (Bomb-Bony, Black Deathy) Zdecydowałem się nie dawać żuków bo ostatnio je testowałem i są bardzo słabe, jak EX1 Foto: Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Majster jaka dlugość tego karabinku? Wieczorem będę w magazynie to sprawdzę :v Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 Pokaz główny: Kosztował mnie 250 zł Film z pokazu dziennego postaram się dac jutro. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ciekawy pokaz. Efekty na pewno są świetnej jakości. Podobał mi się ich dobór, ładnie się komponowały, nie były zbyt monotonne, kolory były wyraziste, jednym słowem - wybrałeś dobre materiały. Finał naprawdę mocny, efektowny. Szkoda tylko że taki krótki pokaz, ale może kolejne zrobisz dłuższe, jak będziesz miał większe środki :xmas_laugh: . PS: widzę, że masz taką samą skrzynkę na akcesoria jak ja . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi