JW90 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Stuff 2013/2014Witam w tym roku mam zamiar zrobić stuff za ok 800zł w stuffie na 100% będzie się znajdować JW407 The Legend oraz B7 Extreme. Mam zamiar brać udział w wyprzedaży na big-funie ,ale to będą zakupione pewnie jakieś zabawki :)/> mam zamiar też kupić ok 10 szelek 2" i z 2-4 moźdizerze :)/> Obiecuje że będzie ciekawie:) Zakupy będą robione w sklepie internetowym big-fun oraz w grom-zbigu w Częstochowie.Cz.1 :pozostałości. Jest.Cz.2 :zakup na BF Jest. CZ.3 :może zakup u tomaszka ?? Dopiero będzie Pierwsza część to pozostałośći :)/>Foto: Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nawet fajnie. Bedziesz coś jeszczy kupował ponieważ jak narazie sama drobnica? Cytuj
JW90 0 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nawet fajnie. Bedziesz coś jeszczy kupował ponieważ jak narazie sama drobnica? No raczej mam zamiar kupić za 3-4 konkrety i kostek za 400zł Cytuj
abuk 30 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jak na początek jest dobrze, tylko te 3 pudełka Kellerowskich petard mogłeś już sobie odpuścić Cytuj
JW90 0 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 hehe nie nie mogłem specjalnie one są zamówione ponieważ w tym roku będzie dużo zabawy dużo filmików itp Cytuj
JW90 0 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Panowie teraz jak będzie troszke kasy to zrobię zakup u tomaszka a w nim prawie same wyrzutnie i One Row ;D Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Kupujesz tyle siana dla filmików ? :lol: No ale tak poza tym to jest dobrze. Jak na razie 4/5 bo nie potrzeba tyle dupereli. Ps. Nie śmierdzą Ci te rury w pokoju siarą ? Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jak chcesz tym strzelać w dzień sylwestrowy i nowo-roczny to nie masz szans na wystrzelenie tego co na razie masz na pewno ci zostanie z pudło petard i paczka rakietek W następnym zamówieniu trzymam cię za słowo Panowie teraz jak będzie troszke kasy to zrobię zakup u tomaszka a w nim prawie same wyrzutnie i One Row ;D Cytuj
JW90 0 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Kupujesz tyle siana dla filmików ? :lol: No ale tak poza tym to jest dobrze. Jak na razie 4/5 bo nie potrzeba tyle dupereli. :P/> Ps. Nie śmierdzą Ci te rury w pokoju siarą ? :P/> Nie nie śmierdzą mi Cytuj
JW90 0 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jak chcesz tym strzelać w dzień sylwestrowy i nowo-roczny to nie masz szans na wystrzelenie tego co na razie masz na pewno ci zostanie z pudło petard i paczka rakietek W następnym zamówieniu trzymam cię za słowo No i na 100% będzie ten zakup u tomaszka za min 130zł Spoko spoko będzie robiony Karabinek rakiety nie które będą łączone lontem szybko palnym :0 spoko spoko w grudniu będziecie wszystko widzieć ;D Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 red strobe najgorszy wybór jakiego mogles dokoncac. na 10 odpali Ci połowa przy dobrych wiatrach, ja mialem na handel dla siebie i znajomych 40 paczek. po rozeslaniu pierwwszego rzutu 20 paczek posypały sie gromy Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 23 Stycznia 2013 red strobe najgorszy wybór jakiego mogles dokoncac. na 10 odpali Ci połowa przy dobrych wiatrach, ja mialem na handel dla siebie i znajomych 40 paczek. po rozeslaniu pierwwszego rzutu 20 paczek posypały sie gromy Może wadliwa partia? Miałem raz FP3 Fenix i zamiast flary, petarda 'wypluwała' z siebie takiego jakby rzymiaka zielonego, ale waliła porządnie. Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Popytaj. Od roku większosc wadliwych stroboli. Mialem generalnie z 2 sklepow (1 zamowienie na 20pak drugie tez) w obu wy[adkach to samo. Pomoze troche odpalanie na twardym podlozu polozonego strobo, strobo rzucony na ziemie czy cos nie odpali na 100proc Cytuj
JW90 0 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 red strobe najgorszy wybór jakiego mogles dokoncac. na 10 odpali Ci połowa przy dobrych wiatrach, ja mialem na handel dla siebie i znajomych 40 paczek. po rozeslaniu pierwwszego rzutu 20 paczek posypały sie gromy Czarodziej nie czaruj Ona są tylko do zabawy i mam je pierwszy raz a jak za taką cen to się opłaca. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 24 Stycznia 2013 red strobe najgorszy wybór jakiego mogles dokoncac. na 10 odpali Ci połowa przy dobrych wiatrach, ja mialem na handel dla siebie i znajomych 40 paczek. po rozeslaniu pierwwszego rzutu 20 paczek posypały sie gromy Z tym co teraz napisałeś zgadzam się w 100%. Miałem to samo. Odpada lont i kruszy się ładunek. Nie polecam Nawet przy odpakowywaniu połowa się ukruszyła Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Masz ambitne plany , ale jak na razie stuff nie podchodzi mi do gustu , za dużo kompletnie złych petard ( keller , achtung ) , zamiast rakiet diabolo mogłeś wziąć większe. Zabawa to podstawa , ale znudzi ci się i będzie ci brakować konkretnych rzeczy Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Czarodziej nie czaruj Ona są tylko do zabawy i mam je pierwszy raz a jak za taką cen to się opłaca. można ale gdzie sens płacenia jakiejkolwiek kasy za beznadziejny produkt ? Cytuj
JW90 0 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 Masz ambitne plany , ale jak na razie stuff nie podchodzi mi do gustu , za dużo kompletnie złych petard ( keller , achtung ) , zamiast rakiet diabolo mogłeś wziąć większe. Zabawa to podstawa , ale znudzi ci się i będzie ci brakować konkretnych rzeczy :)/> Spokojnie Pampi spokojnie na razie nic nie planuję za dużo bo nie iwem jak będize z realizacją Cytuj
JW90 0 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 Nie wytrzymałem i musiałem sprawdzić i nic sie nie wykrusza może na złą partie trafiliście. Poniżej filmiku opis Cytuj
xMilo22x 0 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Te ChinaBoller dobre są ? Chociaż piratce dorówna?Pozdro Jw90 ;] Cytuj
JW90 0 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 Te ChinaBoller dobre są ? Chociaż piratce dorówna?Pozdro Jw90 ;] Nie iwem nie testowałem ,ale słysząłem że te zielone czasem nawet nie rozwalaja się tylko sam wybuch a osłonka zostaje jak była A kupiłem je bo na promocji prawie za free ;D a do zabawy będzie Cytuj
marcelfire 0 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Powiem ci , że na twoim miejscu wolałbym kupić wyrzutnie za to. A te "pierdoły" kupić potem , sam tak zrobiłem bo co mi po tym że za pikolaki dam 50 groszy taniej jak za samo JW90 z 41,70 na 19,99 kupilem :D/>.:D/> no ale to moje zdanie :D/> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi