Mks 2 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Witam , Zapraszam do komentowania mojego stuffu ! Część 1 Rakiety : Star Night TXR75 Red Devil Rzymskie ognie : P2311 20sh |x3 T6238 20sh Wyrzutnie : Wyrzutnia 9's Yellow/Purple Peony Wyrzutnia 16's The Magic Key Petardy : 2x Fp3 New 3x Piccolo Triple Bangs 2x Ex1 Art Różne W526B 24 motylki |x2 Miny Dymy Zdjęcie dodam jutro 31 Stycznia przedstawię całość , a dojdzie z pewnością coś jeszcze . Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nie za wcześnie na temat ? Jak na pozostałości to fajnie Kiedy kolejne części i w ogóle ? Cytuj
Bilon3 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nie za wcześnie na temat ? :D/> Jak na pozostałości to fajnie :D/> Kiedy kolejne części i w ogóle ? :)/> Napisał że w grudniu. Cytuj
Mks 2 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 No niestety , plany się posypały , 90% Pozostałości poszło z dymem w wakacje , zamówienie w Grudniu . Cytuj
MultiMath 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Na razie większość tylko rzeczy do zabawy, brakuje jakiegoś konkretu Cytuj
Mks 2 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2013 Stary , to są pozostałości których zresztą i tak już nie mam , więc wszystko nie aktualne . Stuff dodam za 3-4 dni . Dodam że zakupy robię w S-Piro Cytuj
Fredek 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Stary , to są pozostałości których zresztą i tak już nie mam , więc wszystko nie aktualne . Stuff dodam za 3-4 dni . Dodam że zakupy robię w S-Piro Jakieś namiary na ten sklep? Cytuj
Mks 2 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2013 Jakieś namiary na ten sklep? http://dobrefajerwerki.pl/df2/ to ich nowy sklep http://s-piro.pl/ to ich strona Ceny jedne z najniższych na rynku moim zdaniem . Cytuj
Mks 2 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 Aktualizacja ps: Nie polecam trzymać takich małych petard , art różnych w miejscach wilgotnych , ja trzymałem w garażu i teraz 1/2 odpala ://>/> Dziś zaopatrzyłem się w Cobre na bazarze :D/> Cytuj
bartek6622 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jak masz piec, to polecam położyć w jego okolicy w jakimś materiałowym niepalnym worku. Jak nie masz, to możesz zaryzykować z grzejnikiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi