adrian21 4 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam czy mozecie mi polecić jakaś kątówkę do 45zl z BF? Czy bedzie cos lepszego od jw87?Lub jakaś inna kostkę do 30zl z dużym efektem pozdrawiam Cytuj
0 krzychu94 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 do 30 zl to bym powiedzial ze jw78 Condorde byla by dobra opcja :xmas_wink: a jak nie ta to moze JW4056 ? pozdro Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 16 Stycznia 2013 JW4056 Gaja do tych pieniędzy bo na BF nic innego do tej kwoty z kątówek nie ma Cytuj
0 krzychu94 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 jw87 fajna kostka z mieniacymi sie efektami natomiast mi bardziej podoba sie jw4056 gaja ale wybor nalezy do ciebie :xmas_happy: Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Gaja nie jest tak piękna jak Mont Ewerest który ma ładniejszy efekt od swojej siostry Cytuj
0 The-Piroman 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Gaja nie jest tak piękna jak Mont Ewerest który ma ładniejszy efekt od swojej siostry :)/> Dokładnie miałem obie i szczerze to Gaja w ogóle mi się nie podobała... Ale Mont Everest jest po prostu cudny jak za tą cene ! Ogromne efekty ! Obejrzyj sobie filmik z mojego sylwystra 2012/2013 jest na niej Mont Everest. Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ludzie po co piszecie mu o tym mont everest jak ten produkt jest niedostępny. Jak chcecie zachwalać wyrzutnie to jest od tego odpowiedni temat.... Sorka za off... Jeśli chodzi o temat za ta cenę to gaja albo dolóż do cypru ale nie wiem czy jest. Rano jeszcze był xd Cytuj
Pytanie
adrian21 4
Witam czy mozecie mi polecić jakaś kątówkę do 45zl z BF? Czy bedzie cos lepszego od jw87?Lub jakaś inna kostkę do 30zl z dużym efektem
pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi