Skocz do zawartości
  • 0

kątówka

Pytanie

Opublikowano

Witam czy mozecie mi polecić jakaś kątówkę do 45zl z BF? Czy bedzie cos lepszego od jw87?Lub jakaś inna kostkę do 30zl z dużym efektem

pozdrawiam :)

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

do 30 zl to bym powiedzial ze jw78 Condorde byla by dobra opcja :xmas_wink: a jak nie ta to moze JW4056 ?

pozdro

• 0
Opublikowano

JW4056 Gaja do tych pieniędzy bo na BF nic innego do tej kwoty z kątówek nie ma :)

• 0
Opublikowano

A co sadzicie o JW87 EXCLUSIVE COLLECTION?

• 0
Opublikowano

Ja polecam Mont Everest ! Ogromne efekty

• 0
Opublikowano

Ale nie ma jej na BF :(

• 0
Opublikowano

jw87 fajna kostka z mieniacymi sie efektami natomiast mi bardziej podoba sie jw4056 gaja ;) ale wybor nalezy do ciebie :xmas_happy:

• 0
Opublikowano

Gaja nie jest tak piękna jak Mont Ewerest który ma ładniejszy efekt od swojej siostry :)

• 0
Opublikowano

Gaja nie jest tak piękna jak Mont Ewerest który ma ładniejszy efekt od swojej siostry :)/>

Dokładnie miałem obie i szczerze to Gaja w ogóle mi się nie podobała... Ale Mont Everest jest po prostu cudny jak za tą cene ! Ogromne efekty !

Obejrzyj sobie filmik z mojego sylwystra 2012/2013 jest na niej Mont Everest.

• 0
Opublikowano

Ludzie po co piszecie mu o tym mont everest jak ten produkt jest niedostępny. Jak chcecie zachwalać wyrzutnie to jest od tego odpowiedni temat.... Sorka za off...

Jeśli chodzi o temat za ta cenę to gaja albo dolóż do cypru ale nie wiem czy jest. Rano jeszcze był xd