fpshooter 12 Opublikowano 10 Lutego 2013 Panowie, W nadchodzącym tygodniu robimy przelew na PayPal, potrzeba 2-3 dni na zaksięgowanie. Zmówienie do producenta pójdzie w poniedziałek 18. lutego, bo cały nadchodzący tydzień kinole mają wolne z racji na obchody ichniejszego nowego roku. Dostawy spodziewamy się w ostatnim tygodniu lutego lub pierwszym tygodniu marca. Wszyscy biorący udział w wk dostaną od nas nr przewozowy do śledzenia przesyłki, żebyśmy nie musieli pisać każdemu z osobna. Termin dostawy zależy od czasu odprawy celnej. Z doświadczenia wiem, że może ona potrwać 1-2 dni, a może się zdarzyć, że potrwa miesiąc. Na to niestety nie mamy wpływu, w każdym razie numer w systemie DHL pozwoli Wam na bieżąco sprawdzać, gdzie jest przesyłka. Zainteresowani dostaną też kopie maila z potwierdzeniem co i kiedy zostało wysłane. fps
przecinak1986 0 Opublikowano 13 Lutego 2013 Panowie a cos wczesniej mi sie obiło o uszy ze jakis odbiór osobisty systemu jest mozliwy w Łodzi? aktualne to bedzie?
Cooli 4 Autor Opublikowano 23 Lutego 2013 Systemy już są u mnie na miejscu. Paczka doszła w zastraszającym szybkim tempie :)/> Pobiliśmy rekord który należy teraz do nas i wynosi 3 dni wraz z odprawą celną na trasie Chiny - Niemcy - Polska Reszta info co do wysyłki i reszty kosztów w Poniedziałek. Ze wstępnych ustaleń i podliczeń nie będzie dopłat do sugerowanych cen. Cena kuriera 20 zł. Możliwy odbiór w okolicach Łodzi. Pozdrawiam
Cooli 4 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 Zamawiających proszę o przeczytanie wiadomości PW i wybranie metody dostarczenia systemów
Cooli 4 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 Systemy MB i MS sprawdzone. Bardzo łatwo się programuje. Piloty także sprawdzone i wszystko jest ok.
abuk 30 Opublikowano 2 Marca 2013 Bardzo dziękuję organizatorom za możliwość wzięcia udziału w forumowym WK. System już jest u mnie, Cooli dostarczył mi go osobiście, za co również dziękuję
przecinak1986 0 Opublikowano 2 Marca 2013 Zemną było podobnie jeżeli chodzi o dostarczenie systemu duży plus wkrótce fotki systemu i jakieś zakupy zapałów i drobnych kostek do testów
Cooli 4 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Dzięki również za możliwość spotkania i pogadania kilka minut jak to miało miejsce z przecinakiem. Spoko gościu i widać też że pasja fajerwerków go opętała Pozdrowienia i myślę, że systemy się sprawdzą w każdych warunkach
fpshooter 12 Opublikowano 4 Marca 2013 Ponieważ wszystkie paczki już u odbiorców. Dziękuję Cooliemu za poświęcony czas i zamykam temat. No to do następnego, tylko trzeba znaleźć ochotnika, który się tym zajmie fps
Cooli 4 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 Jeszcze nie wszystkie Mrotasowi dziś wysłałem i jak dojdzie proszę o info. Zamykamy i czekamy do kolejnej edycji WK najlepszego forum o fajerwerkach
Rekomendowane odpowiedzi