Bartosz 43 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Symbol - P7504Nazwa - DuszanbeZdjęcie - http://oi45.tinypic.com/bis1sj.jpgIlość strzałów - 36Kaliber - 1,2"Film - Ostatnio zauważyłem, że ta kostka cieszy się zainteresowaniem, a że miałem ją podczas minionego sylwestra to napiszę co nieco o niej.Duszanbe zwraca swą uwagę przede wszystkim dużą intensywnością wystrzeliwania ładunków. Jeśli ktoś potrzebuje szybkiej wyrzutni to jest to bardzo dobra propozycja. Efekt podzielony jest na dwie części. Najpierw strzelają złote wierzby, później nieco delikatniejsze wierzby z niebieskimi perłami, i ten drugi efekt bardziej przypadł mi do gustu - ciekawe połączenie brokatu i niebieskiego koloru. Ogólnie bardzo dobra i szybka wyrzutnia ze złotymi/brokatowymi efektami z dodatkiem niebieskiego. Polecam! Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Film tegorocznej wyrzutni :xmas_biggrin:/> wyrzutnia powala na kolana polecam w 100% Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Powiem tak... Ładna wyrzutnia, gęste efekty brokatowych koron. Układ seryjny zawsze ma to coś ale do perfekcji czegoś jej zabrakło. Słabsza od Moskwy którą również miałem na ostatniego Sylwestra.Takie 8/10 dałbym dla niej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi