Gość cyrkoblitz Opublikowano 17 Stycznia 2013 potrzebuje dobry i prosty w obsłudze program do obrabiania filmków poniewasz chcę obrobic filmik nagrany ze strzelania sylwestrowego Cytuj
0 Gość cyrkoblitz Opublikowano 18 Stycznia 2013 "cooli" jak go urzywac ściągnełem go zainstaliwałem jak klikam na program to wyskakuje mi znowu że mam zainstalowac a ja już go zainstalowałem o co chodzi daj jakoś instrukcje obsługi Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 18 Stycznia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4WlBV8lcFlw Musisz mieć Windows XP Service Pack 2 Cytuj
0 Gość cyrkoblitz Opublikowano 18 Stycznia 2013 a ja mam windows 7 i na windows 7 potrzebuje program do obrabiania filmików Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 18 Stycznia 2013 to poczytaj sobie co pisze w opisie tej prezentacji :)/> Znasz takie coś jak google.pl? Proponuje ci zarejestrować się jako user forum a nie gość Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja polecam darmowy program VirtualDub. Do pobrania TUTAJ Działa bez instalacji, odpala się po prostu w katalogu, gdzie są umieszczone pobrane pliki. Do poprawnego działania wymaga, aby w systemie był zainstalowany odpowiedni zestaw kodeków audio i wideo, ale to nie problem wg. mnie. fps Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja polecam darmowy program VirtualDub. Do pobrania TUTAJ Działa bez instalacji, odpala się po prostu w katalogu, gdzie są umieszczone pobrane pliki. Do poprawnego działania wymaga, aby w systemie był zainstalowany odpowiedni zestaw kodeków audio i wideo, ale to nie problem wg. mnie. fps Program dobry przed zakupem Corel Video Studio VirtualDub był dobry do cięcia filmów Tez polecam Cytuj
0 Gość cyrkoblitz Opublikowano 18 Stycznia 2013 ja jestem zarejestrowany na tej stronie ale kiedy jestem zalogowany to niemogę pisac tematów ani w tematach dłaczego :christmasexclaim: Cytuj
0 Gość cyrkoblitz Opublikowano 18 Stycznia 2013 czekam na odpowidz na moje drugie pytanie oczywiście jestem zarejestrowany dlaczego ja się zaloguje to niemoge pisac a tematach ani nowych tematów a ja sie wyloguje to mogę pisac o co chodzi :christmasexclaim:/>/> Cytuj
Pytanie
Gość cyrkoblitz
potrzebuje dobry i prosty w obsłudze program do obrabiania filmków poniewasz chcę obrobic filmik nagrany ze strzelania sylwestrowego
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi