kendzior98 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam! Z których sklepów internetowych mógłbym dostać bomby 2" i 3". Widziałem na stronie importera Super Power, ale nie wiem czy tam da się zamówić bezpośrednio, oraz w jaki sposób zamówić je. Może wy wiecie gdzie takie szelki nabyć?
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Szelki kalibru powyżej 2" można kupić wyłącznie posiadając koncesję. Jako NWP w sklepach taniefajerwerki.pl oraz sklepmilitarny.pl czasami można dostać bomby 2" od Super Powera.
0 MajsterD12 5 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jeśli Super power to dostępne są tylko szelki 2" Sama Koncesja nic nie da, aby kupić takie trzeba mieć firmę,( magazyn przystosowany do przechowywania takich materiałów )poza tym było już pełno takich tematów. Temat wg. mnie nadaje się do zamknięcia.
0 kendzior98 0 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2013 OK. Dowiedziałem się czego chciałem Temat do zamknięcia.
Pytanie
kendzior98 0
Witam!
Z których sklepów internetowych mógłbym dostać bomby 2" i 3". Widziałem na stronie importera Super Power, ale nie wiem czy tam da się zamówić bezpośrednio, oraz w jaki sposób zamówić je.
Może wy wiecie gdzie takie szelki nabyć?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi