CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 Bo będzie lepszy :)/>/> Tym razem pod muzykę. Druga część stuffu będzie się składać przede wszystkim z One Rowów i Single Shotów ;)/>/> Oraz pojawią się dwa systemy RF32MB. edit by fps: żadnych systemów nie będzie, a przynajmniej nie z wk forumowego Cytuj
Mrotas 0 Opublikowano 4 Lutego 2013 Kolejna dobra paczka . Czekam na grudzień nie mogę doczekać się fotki całości jak na razie to jest grubo a jak jeszcze chcesz tyle wydać to w ogóle będzie konkretnie Cytuj
Mati;D 0 Opublikowano 4 Lutego 2013 Wow 101% profesjonalizmu w dobraniu wszystkiego wszystko pasuje ;D Cytuj
JW90 0 Opublikowano 5 Lutego 2013 Szkoda czesio ,że jeszcze wydasz 2600zł takto będzie stuff za nie całę 5k a robiłeś za więcej i mam nadzieje ,że nas oszukujesz ,że jeszcze 2600zł wydasz ;D Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 6 Lutego 2013 A ja to się nie dziwie, że czesio juz na takim etapie zakupów ; d Wiedziałem to od razu, że będzie pompa Czekam na więcej ! Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 Nie robiłem większych stuffów jak 4700 wiec znowu może progress do 5k... Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 12 Lutego 2013 Mother of GoD xD Nie no niszczysz system xD jeżeli to jest dopiero połowa to będzie grubo nie będę oceniał bo nawet nie wiem co mam ci postawić xd Kasjopeja i Mars dobry wybór Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 13 Lutego 2013 Wszyscy pieją z zachwytu a ja przewiduję, że będzie totalna kaszanka jak ostatnio. Ten człowiek jest niesłowny, co poskutkowało wywaleniem z listy na wk systemów. Nie lubię ludzi niepoważnych i krętaczy. Jak nie miałeś zamiaru kupować, to po co zawracałeś nam gitarę i jeszcze pisałeś, że będziesz miał systemy? BTW za granicą płaci się całość z góry, więc kręcić się nie da, tyle w temacie. Powodzenia w zakupach po cenach katalogowych, bo wk więcej nie będzie... fps Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 Tak tak FPS, wyczułem ból d*py Poza tym aktualizacja: Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 co tu wielce powiedzieć jest cudownie !! 10/10 kiedy fota całosci ? :xmas_biggrin: Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 Fota całości jak zawsze dzień przed sylwestrem Jak na razie dalej kolekcjonuje. Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 Pyk pyk pyk lecimy dalej, mała aktualizacja 4x OR Triplex + 80 zapalników: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 3 Grudnia 2013 stuff sie prezentuje swietnie gdzie zamawiałes ? ile zapłaciłęs ? Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 stuff sie prezentuje swietnie :D/>gdzie zamawiałes ? ile zapłaciłęs ? BF 410zł Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 no zaskakujesz jakie symbole mają te One Row ? :xmas_biggrin: Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Same konkretne i sprawdzone kosteczki Bedziesz miał mega sylwestra 6/6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi