FIREMIL' 0 Opublikowano 16 Grudnia 2013 WOOW :xmas_w00t: Mózg rozjeba.ny :xmas_biggrin: szczena mi opadła jak zobaczyłem fotkę, fenomenalny i konkretny stuff, oby pokaz wyszedł w 100%. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jak przygotowania? Jakaś koncepcja jest? Organizujesz strzelanie prywatnie czy coś z większym rozmachem? A i czy dobrze kojarze, że to ostatni raz takie szaleństwo? Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jak przygotowania? Jakaś koncepcja jest? Organizujesz strzelanie prywatnie czy coś z większym rozmachem? A i czy dobrze kojarze, że to ostatni raz takie szaleństwo? Kończę powoli plan układać. Strzelanie prywatne lecz i tak pewnie publiczność z miejscowości się zejdzie. Dobrze kojarzysz Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Matko boska !!! Możesz z tym stragan otwierać Stuff piękny preferuję zabawę ale i tak dam 10/10 Kamilox Cytuj
Poki 17 Opublikowano 20 Grudnia 2013 No to się organizuj, bo samo mocowanie kostek Ci trochę zajmie. A święta miną i będzie przedsylwestrowa gorączka imprezowa. Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Same dobre kostki ale ode mnie masz 7/10 bo nie ma w tym ani grosza zabawy a ja właśnie na to stawiam w sylwka ;D Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 Nie lubię pierdół tylko konkrety Jak to mówią jaki wiek takie zabawki. Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Nie ma zabawy ? On ma zabawe z kostek a nie pierdnięć jakiś piccolaków, rzymiaków czy rakiet z jakiś zestawów. 10/10 Cytuj
sylar 3 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Same dobre kostki ale ode mnie masz 7/10 bo nie ma w tym ani grosza zabawy a ja właśnie na to stawiam w sylwka ;D Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=9FPCYdcT3gI&feature=youtu.be nie wyszedł może ideał 8 zapalników zawiodło, sekwencji SS na starcie kamerzysta nie nakręcił ale cóż, było ok, poprawiłem na pewno błędy z ubiegłego roku. Kilka faktów: Kamerzysta kilka razy spauzował, musiałem sklejać filmik co się na nim odbiło ale i tak daje rade, jakość słaba kręcone samsung galaxy s3 no i hejterzy są i będą Pozdro byczki do następnego. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ja tu bardziej widze, że przez nieodpalone zapały się zrobiły spore przerwy i po to skleiłeś film by wyszło, że niby to był pokaz a tak naprawde były to 1-3min. fragmenty strzelania . Bo w 3 przypadkach z tego co widze po filmie kostka się kończy i cisza a potem nowa zaczyna od początku. Mimo wszystko i tak ładnie wyszło, szkoda tylko że po końcowych one rowach coś tam jeszcze poleciało. Pozdrawiam Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Były pauzy i zapalniki dlatego trochę skrocilem i skleilem. W rzeczywistości przerwy związane z zapalnikami miały około 1.5s. A co do finału szkoda trochę było skończyć na samych or bez huku. Cytuj
Fredek 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 SGS3 naprawdę fajnie nagrywa czemu nie nagraliście tego w hd? Fakt że trochę denerwujące jest pykanie palcem w ekran żeby ostrość złapał mi na 18 kostek nie złapał tylko na jednej ale może dlatego że troszkę się zawiesił bo już pamięci było mało. Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Powiem Ci, że osoba kamerująca raczej już była w stanie upojenia alkoholowego haha to i tak, że coś tam ugrał było cudem. Prawda jest taka, że trzeba zainwestować w końcu w porządny sprzęt do nagrywania Cytuj
KondziOLwG* 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 niezłe pier*olnięcie a finał prze kozacki sylwester udany na 100% Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi