Skocz do zawartości

[CzesioStunter] Stuff 2013/14 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WOOW :xmas_w00t: Mózg rozjeba.ny :xmas_biggrin: szczena mi opadła jak zobaczyłem fotkę, fenomenalny i konkretny stuff, oby pokaz wyszedł w 100%.

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak przygotowania? Jakaś koncepcja jest? Organizujesz strzelanie prywatnie czy coś z większym rozmachem? A i czy dobrze kojarze, że to ostatni raz takie szaleństwo?

Opublikowano

Jak przygotowania? Jakaś koncepcja jest? Organizujesz strzelanie prywatnie czy coś z większym rozmachem? A i czy dobrze kojarze, że to ostatni raz takie szaleństwo?

Kończę powoli plan układać. Strzelanie prywatne lecz i tak pewnie publiczność z miejscowości się zejdzie. Dobrze kojarzysz ;)

Opublikowano

Matko boska !!! :D Możesz z tym stragan otwierać :)

Stuff piękny preferuję zabawę ale i tak dam 10/10

Kamilox :fireworks:

Opublikowano

Niesamowity stuff! Po prostu coś pięknego.

Opublikowano

No to się organizuj, bo samo mocowanie kostek Ci trochę zajmie. A święta miną i będzie przedsylwestrowa gorączka imprezowa.

Opublikowano

Same dobre kostki ale ode mnie masz 7/10 bo nie ma w tym ani grosza zabawy a ja właśnie na to stawiam w sylwka ;D

Opublikowano

Nie lubię pierdół tylko konkrety ;) Jak to mówią jaki wiek takie zabawki.

Opublikowano

Nie ma zabawy ? :D On ma zabawe z kostek a nie pierdnięć jakiś piccolaków, rzymiaków czy rakiet z jakiś zestawów.

10/10

Opublikowano

Same dobre kostki ale ode mnie masz 7/10 bo nie ma w tym ani grosza zabawy a ja właśnie na to stawiam w sylwka ;D

comment_6OEOZLdbEZCLqlQnW43PzleFvPnkfhhJ.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
http://www.youtube.com/watch?v=9FPCYdcT3gI&feature=youtu.be nie wyszedł może ideał 8 zapalników zawiodło, sekwencji SS na starcie kamerzysta nie nakręcił ale cóż, było ok, poprawiłem na pewno błędy z ubiegłego roku. Kilka faktów: Kamerzysta kilka razy spauzował, musiałem sklejać filmik co się na nim odbiło ale i tak daje rade, jakość słaba kręcone samsung galaxy s3 no i hejterzy są i będą ;) Pozdro byczki do następnego.
Opublikowano

Ja tu bardziej widze, że przez nieodpalone zapały się zrobiły spore przerwy i po to skleiłeś film by wyszło, że niby to był pokaz a tak naprawde były to 1-3min. fragmenty strzelania :P. Bo w 3 przypadkach z tego co widze po filmie kostka się kończy i cisza a potem nowa zaczyna od początku. :) Mimo wszystko i tak ładnie wyszło, szkoda tylko że po końcowych one rowach coś tam jeszcze poleciało.

Pozdrawiam

Opublikowano

Były pauzy i zapalniki dlatego trochę skrocilem i skleilem. W rzeczywistości przerwy związane z zapalnikami miały około 1.5s. A co do finału szkoda trochę było skończyć na samych or bez huku.

Opublikowano

SGS3 naprawdę fajnie nagrywa czemu nie nagraliście tego w hd? Fakt że trochę denerwujące jest pykanie palcem w ekran żeby ostrość złapał mi na 18 kostek nie złapał tylko na jednej ale może dlatego że troszkę się zawiesił bo już pamięci było mało.

Opublikowano

Powiem Ci, że osoba kamerująca raczej już była w stanie upojenia alkoholowego haha :D to i tak, że coś tam ugrał było cudem. Prawda jest taka, że trzeba zainwestować w końcu w porządny sprzęt do nagrywania :)

Opublikowano

niezłe pier*olnięcie a finał prze kozacki sylwester udany na 100%