brydzio12346 3 Opublikowano 3 Grudnia 2013 O choleraaa . Co tu napisać ? Bedzie pier.. olniecie Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 no zaskakujesz :D/> jakie symbole mają te One Row ? :xmas_biggrin:/> TXC040 i TXC046 Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 12 Grudnia 2013 No Czesłaffff pochwal się kolejnym nabytkiem jak już go ochrzciłeś Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 No to przedstawiam nowy nabytek(RF32B) + stary Wielkie dzięki Cooli Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 12 Grudnia 2013 No to przedstawiam nowy nabytek(RF32B) + stary :D/> Wielkie dzięki Cooli ;)/> Tyle sprzętu... Jak zrobisz pokaz na takich systemach jak rok temu to życzę powodzenia... Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Tyle sprzętu...Jak zrobisz pokaz na takich systemach jak rok temu to życzę powodzenia... Zrobię co będę chciał, nie pasuje? Nie komentuj internetowy napinaczu Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Spokojnie... wdech wydech Tzn że pokaz robisz dla siebie a nie dla publiki, OK. Jak to się mówi, róbta co chceta Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Źle widzisz :)/> Dobrze widzę Myślę, że pokaz zrobi z pominięciem błędów z zeszłego roku. Wyciągnął wnioski i na pewno będzie miał duże pole do popisu. I zrobi to przede wszystkim SAM! Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 No to pyyyyk fota całości, rzecz jasna nic już nie dojdzie Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 15 Grudnia 2013 :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: ile ty tego masz super stuff Cytuj
abuk 30 Opublikowano 15 Grudnia 2013 No nieźle Rozplanuj wszystko dobrze i nie zrób sieczki, bo zasoby materiału masz kolosalne. Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 po prostu coś pięknego !! szczęka opada :xmas_biggrin: Stuff robi wielkie wrażenie, mam nadzieję że w tym roku się wszystko uda i wyjdzie z tego piękny pokaz będziesz robił 2 sekwencje ? już nie mogę się doczekać filmu będzie MIAZGAA!!! 100/10 Cytuj
Belick 0 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Artyleria gotowa, ale ja bym kupił też trochę petard 9/10 Cytuj
Galfarion 0 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Kozacki stuff . Masa dużych kostek i mniejszych :xmas_smile: 10/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi