Skocz do zawartości
  • 0

Duża wyrzutnia

Pytanie

Opublikowano

Witam ponownie mam jeszcze jedno pytanie ostatnio byłem u siostry i ktoś zaczął szczelać wyrzutniami i była tam taka jedna wyrzutnia która miała ok 10 szczałów i leciała wysoko potem był wielki huk i robiła się na niebie wielka kula.prosił bym o nazwę wyrzutni o podobnym efekcie.

Filmik podobny efekt mają te szelki tamta też miała taki huk jak wybuchała na niebie

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Witam ponownie mam jeszcze jedno pytanie ostatnio byłem u siostry i ktoś zaczął szczelać wyrzutniami i była tam taka jedna wyrzutnia która miała ok 10 szczałów i leciała wysoko potem był wielki huk i robiła się na niebie wielka kula.prosił bym o nazwę wyrzutni o podobnym efekcie.

Filmik podobny efekt mają te szelki tamta też miała taki huk jak wybuchała na niebie

Jest to szelka aż 4". Czy ta wyrzutnia była NWP ? :xmas_smile:

• 0
Opublikowano

Koledze się coś pokiełbasiło. Zdawało mu się, że to taki efekt a w zasadzie była to jakas kostka 25s/30mm

• 0
Opublikowano

Koledze się coś pokiełbasiło. Zdawało mu się, że to taki efekt a w zasadzie była to jakas kostka 25s/30mm

No właśnie coś się zdziwiłem bo nie widziałem jeszcze 10 strzałowej wyrzutni z podobnymi efektami jak na filmiku :xmas_smile:

• 0
Opublikowano

Największy efekt 10 strzałowej wyrzutni moim zdaniem to wyrzutnia JW91 Super Show 6 ( http://www.youtube.com/watch?v=ojzqLyGgIts ) ale to chyba nie o to chodzi. Takie efekty jak podałeś na filmiku są to szelki aż 4" czyli o 2" większe niż dostaniesz w sklepach. Rozprysk takiej szelki jest olbrzymi. :xmas_smile:/> Może to były jakieś szelki np. połączone ze sobą albo coś ?

• 0
Opublikowano

dzięki za pomoc nie wiem dokładnie ile miała szczałów ale wiem że to na pewno była wyrzutnia ponieważ gdy by to były szelki to musiały by być odpalanie z co najmniej 10 stanowisk a w tamtej miejscowości raczej nie ma takiego Maniaka Jak coś to było w Sobotę w Czerwonaku koło Poznania

• 0
Opublikowano

dzięki za pomoc nie wiem dokładnie ile miała szczałów ale wiem że to na pewno była wyrzutnia ponieważ gdy by to były szelki to musiały by być odpalanie z co najmniej 10 stanowisk a w tamtej miejscowości raczej nie ma takiego Maniaka Jak coś to było w Sobotę w Czerwonaku koło Poznania

Jeśli nie wiesz ile ma strzałów to ciężko będzie ci pomóc. Czy ona miała każdy strzał inny ? Jak wybuchała ? Robiła się okrągła czy na boki leciała ? Różnokolorowa ? Leciała na raz pare strzałów czy po 1 ? W górę czy w boki bardziej ?

• 0
Opublikowano

Najpierw leciała po jednym jak był w połowie drogi to był wystrzeliwany drugi i wybuchały jeden po drugim kolor czerwony i raz chyba żółty coś w tym stylu ostatnie chwile to było wystrzeliwane po 2-3 strzały i był największy efekt.zawsze robiła się wielka kula i był wielki huk.muszę ją zdobyć za wszelką cenę chodzisz tania pewnie nie będzie :fireworks:/>

• 0
Opublikowano

mogła mieć więcej strzałów nawet ok 20 nie wiem dokładnie bo była tak fajna że nie zwracałem na to uwagi

• 0
Opublikowano

teraz jestem pewien że to były szelki ale nie musiała to być ósemka mogła to być szóstka ale i tak nie dostanę tego -_-

• 0
Opublikowano

teraz jestem pewien że to były szelki ale nie musiała to być ósemka mogła to być szóstka ale i tak nie dostanę tego -_-/>

Tak właśnie myślałem :xmas_wink: Ten efekt który pokazałeś w filmiku to naprawdę potężny wybuch. Pozostaje Ci kupno jakieś szelki 2" o mniejszym efekcie ; )

• 0
Opublikowano

no chyba tylko to mi pozostaje

• 0
Opublikowano

tak jeszcze mi się teraz zdaje że to mogły być te szelki 4" co na początku pokazałem tylko trochę inny efekt

• 0
Opublikowano

A może mały zamiennik. Zobacz co znalazłem :

• 0
Opublikowano

No bardzo fajnie inne też są fajne to już wiem co na bank znajdzie się w moim stuffie 2013/2014

• 0
Opublikowano

No bardzo fajnie inne też są fajne to już wiem co na bank znajdzie się w moim stuffie 2013/2014

Ciesze się że trochę pomogłem :xmas_wink:

Temat do zamknięcia :xmas_smile: