JokerPiroAlko 0 Opublikowano 9 Października 2013 Za kasę z tych petard to można by było auto sobie kupić. Wystrzelasz wszystko w 5 minut i po zabawie. Dla mnie to głupota wydawać majątek na fajerwerki. nie koniecznie w 5 minut, ja stuff za 450 pln trzelalem z godzine Cytuj
Bercek 0 Opublikowano 9 Października 2013 Bardzo dobry stuff . Dużo FP3 co daje dużo zabawy udanego sylwka Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 9 Października 2013 Za kasę z tych petard to można by było auto sobie kupić. Wystrzelasz wszystko w 5 minut i po zabawie. Dla mnie to głupota wydawać majątek na fajerwerki. chętnie nie omieszkam dodac ci kolejnego ostrzeżenia przy najbliższej okazji kolejnego takiego głupiego wpisu jak ten. A tak dla informacji za kasę z tych petard gwarantuję ci, że nie kupił byś żadnego samochodu. No chyba że dobrego resoraka Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 9 Października 2013 Cooli robiłem testy polowe i system wypadł bardzo dobrze. Ostatecznym sprawdzianem będzie pokaz sylwestrowy - zobaczymy jak wtedy się spisze Za kasę z tych petard to można by było auto sobie kupić. Wystrzelasz wszystko w 5 minut i po zabawie. Dla mnie to głupota wydawać majątek na fajerwerki. Za kasę wydaną na fajerwerki mógłbym kupić multum innych rzeczy, ale po co? Skoro fajerwerki to moje hobby i zamierzam je rozwijać, poza tym moja kasa - moja sprawa co z nią robię Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 26 Października 2013 Panowie wczoraj doszła do mnie paczuszka z BF. Tym razem postawiłem na troszkę zabawy, ale i kilku konkretów również nie zabrakło Wziąłem na testy kostkę Piromaxu PXB2203 - na filmie wygląda bardzo ładnie, zobaczymy jak spisze się w rzeczywistości. Nie przeraźcie się ilością małych kosteczek z Tripla. Połączę je QM i użyję w pokazie sylwestrowym. Na dzień dzisiejszy planuję jeszcze 2, może 3 zamówienia. Na pewno zamówię coś w sklepie vela i na Maxsemie. Zapraszam do oceniania i komentowania Fotka: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 26 Października 2013 Oo jak połączysz wszystkie kostki z tripla to to będzie miazga tylko kostek naraz rób filmik bo to będzie mega mega show . A co do stuffu to znakomity niczego nie brakuje 10/10 !!!!!! endriu123457 Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 26 Października 2013 No troche się zdziwiłem Ładna ilość bardzo dobrych produktów. Jakie kwoty planujesz wydać na następne zamówienia ? JacuQM Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 26 Października 2013 No troche się zdziwiłem ;)/> Ładna ilość bardzo dobrych produktów. Jakie kwoty planujesz wydać na następne zamówienia ? JacuQM Na Maxsemie planuję zmieścić się w max 300 zł, natomiast w Fireworldzie jeszcze do końca nie wiem, przewiduję kwotę w granicach 500 zł ale zobaczymy czy fundusze na to pozwolą, ponieważ muszę się jeszcze zaopatrzyć w One Rowy na finał Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 26 Października 2013 po prostu ,,WOOOOW" :xmas_biggrin: musisz koniecznie nagrać filmik z twojego Sylwka 10/10 Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 26 Października 2013 no no widze ładan akualizacja stuff normanie 100/10 Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 14 Listopada 2013 Dzisiaj doszła paczka ze sklepu Vela, a tak prezentuje się jej zawartość: Za całość zapłaciłem 415 zł Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 14 Listopada 2013 Fantastyczny stuff. Sąsiedzi będą mieli na co patrzeć :xmas_laugh: Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 15 Listopada 2013 Kolejna paczuszka zawitała do reszty stuffu, a w niej: - jw1000 - jw1021 - 2x jw1020 - txb410 Blue Curacao Fotka: http://imageshack.us/f/46/yo86.jpg/ Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, ponieważ oprócz przysługującej mi w promocji na FK txb410 zupełnie za darmo otrzymałem jw1021. Bardzo dziękuję ekipie Korsarza za tak miły gratis i polecam zakupy w tym sklepie Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 15 Listopada 2013 Z takiej ilości materiału można skombinować bardzo fajny pokaz. Życzę powodzenia ! Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 15 Listopada 2013 Dzięki Pod koniec listopada zakupię jeszcze ze 2 konkrety z Maxsemu do pokazu oraz paczkę uzupełniającą z BF z zapałami i jakimiś pierdółkami Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 15 Listopada 2013 Łooohooo tyle małych kostkek i 2x TXB400 no no będzie mega oczywiście jak dobrze to skomponujesz Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 Dotarły dziś do mnie ostatnie 2 zamówienia. Maxsem: BigFun: Na dniach wstawię zdjęcie całości Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 po prostu piękny Stuff :xmas_biggrin: ile za wszystko dałeś ??? masz jakiś plan odpalania ? 10/10 :xmas_laugh: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 28 Listopada 2013 Stuff coś pieknego masz strasznie dużo kostek bedzie świetna zabawa i efektowny finał 10/10 zapraszam do mnie :christmascool: endriu123457 Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 28 Listopada 2013 Najlepszy stuff jaki widziałem w tym roku ! 20/10 ) Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 po prostu piękny Stuff :xmas_biggrin:/>/> ile za wszystko dałeś ??? masz jakiś plan odpalania ? 10/10 :xmas_laugh:/>/> Mam dopiero wstępny zarys odpalania, jak wszystko już rozplanuję to wrzucę go na forum, żebyście mogli go ocenić. Za wszystko dałem około 3k (nie licząc kosztów systemu). Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 Nadszedł grudzień, więc nadszedł również czas na zdjęcie całości mojego stuffu Zakupy robiłem w sklepach: -BigFun -Fireworld -Fajerwerki Korsarz -Taniefajerwerki -Maxsem -Marcus-Graf oraz brałem udział w forumowym WK, gdzie zakupiłem system do odpalania fajerwerków. Dotychczas jest to mój największy stuff w życiu. Łącznie wydałem ok. 3 k + system 1250 zł. A tak to wszystko prezentuje się na zdjęciach: Oceniajcie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi