luxor 2 Opublikowano 23 Stycznia 2013 W tym roku będzie trochę więcej jak w poprzednim, ale też bez rewelacji. Za jakieś dwa lata planuje wymienić seja na jakiś lepszy sprzęt (prawdopodobnie Honda Civic VII 1.6 v-tec ) dlatego muszę ograniczać wydatki. Na razie jedzie do mnie paczka za 700 zł z BF. Połowa z tego jednak jest dla znajomych, a większość mojej połowy będzie wykorzystana do dożynkowego pokazu więc na sylwka niewiele zostanie, ale na pewno będzie jeszcze jakieś zamówienie . Dopiero za jakieś 2/3 tygodnie będą foty, bo aktualnie siedze w Gdańsku. Uporałem się wreszcie z system 16 kanałów podpinany pod komputer i to na nim teraz będę działał. Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Na horyzoncie już wakacje więc znalazłem trochę czesu żeby sprawdzić system w praktyce. Niestety tylko kilkusekundowa sekwencja: Jeżeli fundusze pozwolą to będę budował jakiś dodatkowy system bo na 16 kanałach niewiele da się zdziałać Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 17 Czerwca 2013 mogłeś jeszcze dać z jedną sekwencję bo bardzo ładnie wyszła Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nie miałem za bardzo czasu na przygotowanie ss (wykorzystałem one row triplexa TXC041), ale jak sesje zmęcze to może zrobię coś dłuższego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi