Kamilegionista 0 Opublikowano 1 Lipca 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=8qtD7DAxe2U&...ted&search=obejżyjcie se ten filmik :o :twisted: ja nie moge takiego pokazy nigdy niewidziałem : a na końcu jaki zmasowany atak z resztą sami zobaczcie Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Lipca 2007 fajniutki pokaz, ale nie był aż taki wielki. Zdarzają się znacznie większe od tego co ejst na filmiki. A jeśli chodzi o zakończenie to jest super :smile: Cytuj
witus 0 Opublikowano 1 Lipca 2007 Link do drugiej części:http://pl.youtube.com/watch?v=1gqfO0K7Kj0Piękny pokaz Mam jednakże kilka zastrzeżeń, a mianowicie byłem lekko zbulwersowany tym, że było miejscami małe natężenie pocisków oraz to, że muzyka była spokojna. Co do pierwszego to bym debatował za i przeciw, ale drugie po prostu mnie wkurzyło. Taka spokojna, orientalna muzyka przy takim pokazie? Rozumiem, muzyka klasyczna i podobne klimaty, ale ta to niestety porażka Ogólnie rzecz biorąc duże wrażenie wywarły na mnie szelki o efekcie chryzantemy, a także dwu-kolorowe komety Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Lipca 2007 masz racje witus muzyka do bani pierwsza część pokazu chyba lepsza. Najbardziej podobały mi się szelki salute na końcu, ale musiał być huk :mrgreen: Szkoda, że u nas nie ma takich pokazów Chciałbym tam być Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 3 Lipca 2007 no bardzo fajny pokazik ale naprawde szkoda ze u nas takich nie robia Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 3 Lipca 2007 Mnie ten pokaz wcale się nie podobał. Owszem efekty były piękne, ale jak wspomniał Witus muzyka była źle dobrana. Z tak dużej odległości prawie wcale nie było widać pięknego wachlarza :neutral: Japonia, Chiny to przecież potentaci na rynku sztucznych ognii, więc nie dziwią mnie tak wielkie pokazy w tych okolicach pozdrawiam Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 3 Lipca 2007 Fajne tylko te chryzantemki chłopaki a co daje takji efekt tych chryzantemek sa jakieś takie moździeże albo rakiety mówie o czymś mniejszym ale co daje podobny efekt tych chryzantem Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Lipca 2007 Oczywiście, że są efekt chryzantem w fajerwerkach amatorskich, można je spotkać w wyrzutniach, moździerzach czy rakietach. Wystarczy tylko poszukać efekt. Oczywiście efekt chryzantemy nie będzie tak ładnie odwzorowany jak w szelce bo to oczywiście mniejszy kaliber. Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 3 Lipca 2007 hehehe oj dajcie spokój patrzeć na efekty a nie słuchać muzyczki! xD xP Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 3 Lipca 2007 Muzyka + efekty , to jak komputer + system operacyjny - jedno bez drugiego istnieć nie może :arrow: Cytuj
witus 0 Opublikowano 3 Lipca 2007 Muzyka + efekty , to jak komputer + system operacyjny - jedno bez drugiego istnieć nie może :arrow: Zgodzę się, ale te kryteria to muszą być na profesjonalnych pokazach. Na zwykłym sylwestrowym strzelaniu owszem mogą być, ale jest to według mnie zbędne i rzadko spotykane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi