Tomekk 0 Opublikowano 17 Października 2013 Będzie coś jeszcze ? xd JacuQM Na twój stuff też czekam Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 17 Października 2013 Na twój stuff też czekam ;)/> No jeszcze trochę Plany są tylko czekam na dostawę ze strony importera. Cytuj
Tomekk 0 Opublikowano 17 Października 2013 No jeszcze trochę :)/> Plany są tylko czekam na dostawę ze strony importera. Ile planujesz wydać na stuff w tym roku ? ; ) Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 17 Października 2013 Ile planujesz wydać na stuff w tym roku ? ; ) To nie ten temat xdd to stuff glosala a nie mój. Wszystko jest niespodzianką a od 17 - 20 grudnia wejdzie troche filmów. Całość najprawdopowobniej pojawi się w okolicach 1 dnia świąt. JacuQM Cytuj
glosal 0 Autor Opublikowano 18 Października 2013 No panowie widze, że sie rozpisaliscie ale spoko dzieki za komentarze xD Co do kolejnej paczki to mianowicie czekam az w którymś ze sklepów pojawi sie jeden produkt a mianowicie: JR70 Stardust, chciałbym przetestować te rakietki A jeśli sie nie pojawi to najprawdopodobniej zamówienie bedzie z samych kostek a może jednej lub dwóch wiekszych No i do tego zakupy w jakimś markecie w grudniu Cytuj
glosal 0 Autor Opublikowano 21 Listopada 2013 Odświeżam temat ponieważ pojawia się mała aktualizacja, tj. nagroda za konkurs + jakieś różnej maści petardy (ile to można strzelać fp3) Paczka była bardzo solidnie zapakowana, w środku wyłożona styropianem. Wielkie podziękowania dla sklepu TOP10 za wyrzutnię Nie będę się rozpisywał co dokładnie, wszystko macie na zdjęciu: Cytuj
glosal 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 Witam, przedstawiam w zasadzie cały zestaw(nie ma tylko kilku motylków na zdjęciu) na tego sylwestra :)/> nic już w tym roku nie dojdzie :)/> Wartość to około 1300zł z przesyłkami :)/> Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Super stuff bardzo mi się podoba widzę że zrobiłeś karabinki z fp3 i ex1 . 10/10 zapraszam do mnie endriu123457 Cytuj
abuk 30 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Widać, że lubisz rakiety Ale o konkretnych kostkach też nie zapomniałeś. Bardzo ładnie to wszystko się prezentuje. Aż miło popatrzeć, że coraz więcej użytkowników wydaje spore sumy pieniędzy na swoje stuffy, ale wydaje je Z GŁOWĄ! Cytuj
Fredek 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Stuff 10/10 widze że masz chyba szelki z trzech różnych firm SP LIDU i TRIPLEX. Cytuj
Bombaa 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Stuff mega 10/10 , ale możesz się zawieść na Columbusie , dla mnie efekt mizerny . Cytuj
glosal 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 @endriu123457 - A dokładnie to karabinki z EX2 i trochę z fp3 @Fredek - Szelki dokładnie tych importerów których wymieniłeś liczę, że triplex mnie zaskoczy @Bombaa - nie wymagam od tej kostki zbyt wiele ponieważ dostałem ją w gratisie, ale jak dla mnie ma dosyć ciekawe i mało spotykane efekty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi