Skocz do zawartości

[glosal] Fajerwerki na sylwestra 2013/2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie coś jeszcze ? xd

JacuQM

Opublikowano

Będzie coś jeszcze ? xd

JacuQM

Na twój stuff też czekam ;)

Opublikowano

Na twój stuff też czekam ;)/>

No jeszcze trochę :)

Plany są tylko czekam na dostawę ze strony importera.

Opublikowano

No jeszcze trochę :)/>

Plany są tylko czekam na dostawę ze strony importera.

Ile planujesz wydać na stuff w tym roku ? ; )

Opublikowano

Ile planujesz wydać na stuff w tym roku ? ; )

To nie ten temat xdd to stuff glosala a nie mój. Wszystko jest niespodzianką a od 17 - 20 grudnia wejdzie troche filmów. Całość najprawdopowobniej pojawi się w okolicach 1 dnia świąt.

JacuQM

Opublikowano

Racja sory Glosal ;)

Opublikowano

Gwarantowany szacun na osiedlu 31 grudnia .

Opublikowano

No panowie widze, że sie rozpisaliscie ale spoko :D dzieki za komentarze xD Co do kolejnej paczki to mianowicie czekam az w którymś ze sklepów pojawi sie jeden produkt a mianowicie: JR70 Stardust, chciałbym przetestować te rakietki :D A jeśli sie nie pojawi to najprawdopodobniej zamówienie bedzie z samych kostek a może jednej lub dwóch wiekszych :) No i do tego zakupy w jakimś markecie w grudniu :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżam temat ponieważ pojawia się mała aktualizacja, tj. nagroda za konkurs + jakieś różnej maści petardy (ile to można strzelać fp3) :) Paczka była bardzo solidnie zapakowana, w środku wyłożona styropianem. Wielkie podziękowania dla sklepu TOP10 za wyrzutnię :) Nie będę się rozpisywał co dokładnie, wszystko macie na zdjęciu:

konkurs.JPG

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, przedstawiam w zasadzie cały zestaw(nie ma tylko kilku motylków na zdjęciu) na tego sylwestra :)/> nic już w tym roku nie dojdzie :)/>

Wartość to około 1300zł z przesyłkami :)/>

IMG_0174.JPG

IMG_0175.JPG

Opublikowano

Super stuff bardzo mi się podoba widzę że zrobiłeś karabinki z fp3 i ex1 :). 10/10 zapraszam do mnie

endriu123457 :f_a:

Opublikowano

Widać, że lubisz rakiety :D Ale o konkretnych kostkach też nie zapomniałeś. Bardzo ładnie to wszystko się prezentuje. Aż miło popatrzeć, że coraz więcej użytkowników wydaje spore sumy pieniędzy na swoje stuffy, ale wydaje je Z GŁOWĄ!

Opublikowano

IMG_0135.jpg

Stuff 10/10 widze że masz chyba szelki z trzech różnych firm SP LIDU i TRIPLEX.

Opublikowano

Stuff mega 10/10 , ale możesz się zawieść na Columbusie ;) , dla mnie efekt mizerny .

Opublikowano

@endriu123457 - A dokładnie to karabinki z EX2 i trochę z fp3 :)

@Fredek - Szelki dokładnie tych importerów których wymieniłeś :) liczę, że triplex mnie zaskoczy :)

@Bombaa - nie wymagam od tej kostki zbyt wiele ponieważ dostałem ją w gratisie, ale jak dla mnie ma dosyć ciekawe i mało spotykane efekty :)