luxis 0 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam, poniżej paczka która już zawitała, oczywiście z BF. Rok temu zabrakło mi nieco światełek, natomiast w tym błąd zostanie naprawiony. Głównie opieram się na Komecie i Jorge, żadnych niemieckich wyrobów, bo jak się przekonałem są one nieprzewidywalne. Zakupy: |Wyrzutnie| -KIWI, model: P7200 -Macrocosmos III, model: SM2126 -Hi-Tech, model: SM9881 -Lion, model: P7225 -Show of fireworks, model: JW90 -Exclusive Collection, model: JW87 -Honduras, model: P7237 Plany: |Petardy| -2x FP3 BIG -3x Explosive I -2x Explosive IV |Wyrzutnie| -Moza, model: P7306 -Aruba, model: P7228 -Mars -3x Saturn Missiles 25s |Rakiety| -Diabolo -Fenix Może jeszcze Speed IV i większy zestaw Strong od Triplex'a |Inne| -Moździerz Artillery Shells 2" -Cyrkoblitz 2x -Wulany KONGO 10x -Motyl duży kamikadze 5x Zrobiłem modele różnych fajerwerków, które mam jeszcze w planach, a wygląda to tak: Dla wtajemniczonych jest to robione programem 3Ds Max, może nie jest jakoś realistycznie, ale jestem na etapie szkolenia aby wyciskać z programiku co tylko się da. Tak więc oceniajcie, paczkę planuję zamówić jakoś w połowie października, również z ukochanego BF :)/>/>/>/>/> Co do kosztów myślę że w 400zł powinienem się zmieścić. Cytuj
Remik 0 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Widzę, że będzie lepiej niż poprzednio. No to teraz ja muszę coś kupić i naszą ukochaną sąsiadkę znowu ch.. strzeli ;] Cytuj
luxis 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 Drugie zamówienie z wielkim opóźnieniem, ale dotarło. Zakupy oczywiście na BF, jako gratis fontanno-wyrzutnia Frankee. Moje plany zmieniły się o 180 stopni, a oto efekt: Całość : Wyrzutnie : Petardy : Rakiety i rzymiaki : Pierdoły : Aktualnie czekam za jeszcze jedną paczką z petardami od Czarodzieja, jutro powinna dotrzeć. Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 bardzo interesujący Stuff :xmas_biggrin: masz wszystko co jest potrzebne do udanego Sylwka , dobrze wybrałeś kostki i resztę , będziesz zadowolony :xmas_wink: Udanego Sylwka Cytuj
MrArtur 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ładnie się to prezentuje Udanego sylwestra! :xmas_smile: Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 musisz nagrać jedną wyrzutnię Kiwi, jestem ciekawy jak strzela Cytuj
luxis 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2013 Paczki od Czarodzieja już dziś nie będzie. Narastają obawy czy w ogóle przyjdzie do sylwestra i czy w ogóle wysłał. Nie ma z nim kontaktu, ale bądźmy dobrej myśli. PS. Z okazji tego wyjątkowego czasu czyli świąt Bożego narodzenia, chciałbym życzyć Wam wszystkiego co najlepsze: zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń i jeszcze raz zdrowia bo to najważniejsze.. aha no i byłbym zapomniał, Szczęśliwego Nowego ROKU 2014!! Trzymajcie się ciepło! Cytuj
Rafal570 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 co to za wyrzutnie te 2x Gold Crown takie male można tego filmik luknąć na necie /? Cytuj
luxis 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2013 Są to jednostrzałowe moździerze od Śmieszka, kupiłem z ciekawości. Filmik: http://www.europyro.eu/Shots-Tube/2012011656.html Cytuj
luxis 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Paczka od Czarodzieja w końcu jest. Myślę, że to jeszcze nie koniec zakupów, jutro przy wolnej chwili odwiedzę markety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi