przecinak1986 0 Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Witam paczke zamówiłem na BF 23.01.2013 (środa) po godzinie 20 a była u mnie dzisiaj o 11 :)/>/>/>/> ekspres :)/>/>/>/> o ile budżet pozwoli coś dokupie mam taką nadzieje :)/>/>/>/> Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Cooli link Cytuj
przecinak1986 0 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 Mam nadzieje ze z roku na rok beda tylko lepsze kostki Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Świetne kosteczki 5/5 Koniec czy to dopiero początek ? Cytuj
przecinak1986 0 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 dobrze by było gdyby to był początek a reszta zależy od kaski poczekamy zobaczymy :)/> Cytuj
przecinak1986 0 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Super zakup ;)/> ile cie to kosztowalo? wszystko z wysyłką coś około 438 z groszami mogłem coś dobrać do 500 pln miał bym gratis kuriera ale naprawde tylko tyle mogłem wydac ale i tak jestem super zadowolony Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Bardzo dobry stuff jak na razie znakomite kostki które na pewno zaskoczą ciebie efektem jak i widzów. endriu123457 Cytuj
przecinak1986 0 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Bardzo dobry stuff jak na razie znakomite kostki które na pewno zaskoczą ciebie efektem jak i widzów. endriu123457 Myśle ze napewno mnie zaskoczą w zeszłym roku miałem drobniejsze kostki i nie spodziewałem sie ze beda tak ładne niestety odpalanie w zeszłym roku nieposzło po mojej myśli ale w tym planuje wszystko zrobić jak trzeba w sumie to moje drugie takie zakupy i powiem ze to wciąga Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Myśle ze napewno mnie zaskoczą :)/> w zeszłym roku miałem drobniejsze kostki i nie spodziewałem sie ze beda tak ładne :)/> niestety odpalanie w zeszłym roku nieposzło po mojej myśli ale w tym planuje wszystko zrobić jak trzeba :)/> w sumie to moje drugie takie zakupy :)/> i powiem ze to wciąga :)/> Robisz pokaz czy pojedyńczo ? Cytuj
przecinak1986 0 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Robisz pokaz czy pojedyńczo ? Chciałbym pokaz ale w gre tylko wchodzi lont co do systemu to musze zebrac jakies doświadczenie samo to ze miałbym łaczyc wszystko lontem to do konca niewiem jak to wszystko wyjdzie niechciał bym czegos spieprzyć.... Cytuj
przecinak1986 0 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Mała aktualizacja :)/>/> wczoraj odebrałem system osobiście od Cooliego :)/>/> jeśli ktoś zdecyduje sie na jakieś transakcje z tym gościem to naprawde polecam bardzo dobry kontakt, zero problemów oby takich więcej :)/>/> System oczywiście z WK. Wszystko działa w przyszły weekend sprawdze zasieg MSa a jak tylko zakupie jakieś zapały i drobne kostki to bedą testy polowe :)/>/> posiadajac ten system nie bede sie bawił w łaczenie kostek lontem tylko ogarne jakis mały pokaz ale oczywiscie sylwestrowy lub noworoczny :)/>/> Cytuj
przecinak1986 0 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 wczoraj w sobote wybrałem sie na mały spacer w teren otwarty i sprawdziłem zasięg MSa z testu wyszło plus-minus 80m skutecznego zasięgu jak dla mnie w zupełności wystarczy Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 10 Marca 2013 wczoraj w sobote wybrałem sie na mały spacer w teren otwarty i sprawdziłem zasięg MSa :)/> z testu wyszło plus-minus 80m skutecznego zasięgu jak dla mnie w zupełności wystarczy :)/> No to gratulacje No i udanych pokazów życzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi