Korsarz96 17 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Nazwa : Monster Vulcan Symbol: 154010 Importer: Keller Wysokość efektu : 3m Czas trwania : 90s Jednostka sprzedaży: 1 szt. Wymiary (mm): wysokość 280, średnica 170 Cena - ok 30zł Opis efektu - Wielki wulkan z potężnym efektem świetlnym w kolorach : czerwonym, niebieskim, srebrnym i złotym Zdjęcie Co o nim sądzicie ktoś go miał ? Czy równa się z fontanną TXF412 od Triplexa ?? Na filmiku wygląda kusząco :P/> Cytuj
Korsarz96 17 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 Bardz dobry wulkan, gęsty i wyraźny efekt ale myślę że nie wart swojej ceny. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Miałem ten wulkan. Jest to duży kartonowy "stojak" który utrzymuje ładunek, który można wyciągnąć ze środka. Można powiedzieć że jest to wielkości piłki do nogi, choć ciutkę mniejsze. W środku jest ładunek tzn. pare tubek takich jak od wyrzutni, w których znajduje się proch, odpalają sie one kolejną stąd różne efekty. Sam ładunek można wyciągnąć i bezpiecznie odpalić gdyż jest on luźno włożony do środka. Zabezpieczony odpowiednio gdyby wypadł przy transporcie. Ładunek wielkości połowy butelki 0,5L. Według mnie nie opłacalna. Nie polecam JacuQM Cytuj
Korsarz96 17 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 No cóż ja z ciekawości zakupiłem ten "Wulkan" w zeszłym roku, no co mogę powiedzieć nie sugerujcie się jego wielkością bo tak naprawdę ładunek to 1/3 całego wulkanu, w środku są 4 korpusy (każdy z innym efektem) zamiast efektu dostaniemy sporo dymu (a jeśli wieje wiatr to tak naprawde nic nie zobaczymy >.<) Wysokość efektu z tego co pamiętam jakiś metr ? Może mniej. No jak za tą cenę nie opłaca się. Jest to pierwszy wulkan od Kellera na którym się zawiodłem Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Moim zdaniem nieopłacalny wulkan.Efekt średniej jakości,zero craclingu i nic co mi zaimponowało w tym wulkanie.Zdecydowanie lepsze w tej kategorii cenowej są fontanny Conic fontain czy tym bardziej Extreme B5,którą byłem oczarowany.W przeciwieństwie do tego wulkanu miała dużo głośnego i fantastycznego craclingu i ogólnie jej efekty były doskonałe.Tego wulkanu od Kellera nie polecam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi