witus 0 Opublikowano 2 Lipca 2007 Witajcie,Mój kuzyn kupił ją na sylwestra 2006/2007. Jest nawet duża, ale zdecydowanie mniej waży od Sfinxa :smile: Producent to znana na polskim rynku firma Super Power. Na początku jest fontanna, która trwa kilkanaście sekund, a następnie 36 zwariowanych pocisków Można powiedzieć, że jest śmieszna, bo pierwszy raz spotkałem się z takim nieco komicznym wylotem szelek :lol: Czy jest warta kupna - zobaczcie sami:Film YouTube Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Lipca 2007 wyrzutnia nie zachwyciła mnie zbytnio, spodziewałem się czegoś lepszego po tak dobrej firmie. Witus ile ona kosztowała?? Bo może przez cenę efekty nie były takie super. Ja też kupie sobie jakieś wyrzutnie z tej firmy zobaczymy jak się spiszą. Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 2 Lipca 2007 Kosztowała 29,90 zł w Lidlu. Efekt w rzeczywistości wygląda dużo lepiej :smile: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Lipca 2007 nie jest taka droga. Jak ma tyle strzałów można się skusić :mrgreen: ale ja zamierzam inną kupić 36 strzałową w tej samej cenie. ta wyrzutnia jest też do kupienia przez internet na stronie SP za 25zł.jak ktoś jest zainteresowany tą wyrzutnią to daje link do strony: :arrow: http://superpower.pl/?page=3&item=267 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Lipca 2007 Bardzo ciekawy sprzęcik. Chciałbym zobaczyć ten schemat strzałów na żywo. Ta fontanna na początku, to była chyba przystawka przed obiadem.Każdy nowy efekt na forum jest mile widziany. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 2 Lipca 2007 Ta wyrzutnia zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. W tego sylwestra planuje wydać troche więcej kasy, więc jeżeli będzie w lidlu to postaram się w nią zaopatrzyć Według mnie jest ona bardzo opłacalna, bo to aż 36 strzałów. Na filmie wyglądało to bardzo ładnie.pozdrawiam Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 3 Lipca 2007 bardzo fajna wyrzutnia efekty nawet fajne moze se ja kupie na sylwka 07/08 jak bedzie w lidlu Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 18 Lipca 2007 Wyrzutnia fajna jak za tą cenę chyba wolał bym ja niż sfinxa,ale ona drogo kosztuje ale jest o połowe więcej strzałów niż we sfinxie Cytuj
Albsup 0 Opublikowano 10 Września 2007 Miałem ją na zeszłego sylwestra - niezła wyrzutnia, jak za tą cenę to super. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 3 Grudnia 2007 mój kolega ją kupił po sylwestrze napisze czy sie oplaca wiem tyko że kosztuje 25zł Cytuj
Dako 1 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Niezła wyrzutnia bym się w nią zaopatrzył gdyby mi coś zostało ale chyba wszystko na styke kupie;/ Cytuj
gojat 0 Opublikowano 3 Grudnia 2007 ciekawe efekty ale bardzo szybko znikają z nieba. Za te pieniądze wolałbym kupić sfinksa i wyrzutnie arctic. Zaletą jest to że ma dużą ilość strzałów ale mogłaby by mieć jeszcze dobry finał. Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 24 Grudnia 2007 :arrow: Jak wysoka jest ta fontanna?(z tego co widać na filmie chyba niezbyt wielka) :arrow: Jak wysoko eksplodują pociski? Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Miał ją mój brat i wujek i mojego wujka wypaliła bardzo fajna.. a mojego brata niewypał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi