Mrotas 0 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Stuff 2013/2014 Plany: W tym roku planuję zrobić swój pierwszy większy pokaz fundusze to około 1,5k . W moim stuffie znajdą się wyrzutnie, wulkany, szelki 2", OR i jakieś rakiety, petardy do zabawy przed 12 :)Postaram się też kupić system MS 12-kanałowy na początek, może w następnym roku uda się kupić coś z wyższej półki . Przygotowania: Pierwsze zakupy z BF Cytuj
capensis 12 Opublikowano 30 Stycznia 2013 O kurcze, widze że ktoś podobnie jak ja, lubi konkrety Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Skoro planujesz zakup systemu to zapraszam do wypowiedzi w odpowiednim temacie w dziale bazar. fps Cytuj
Mrotas 0 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 Była promocja na BF to trzeba było korzystać Myślę że się opłacało Cytuj
kendzior98 0 Opublikowano 1 Lutego 2013 Ładne konkreciki B. dobrze zaczynasz, oby tak dalej Czekam na następne zamówienia Cytuj
Mrotas 0 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 Dzięki za miłe słowo Myślę że gdzieś w marcu kolejna paczka . Cytuj
Mrotas 0 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Przyszedł czas na małą aktualizację . Miało być dużo lepiej ale plany nie wypaliły miałem inne wydatki w tym roku . Ale myślę że najgorzej nie jest . A teraz fota Na koniec grudnia fota całości ;d/> Cytuj
Mrotas 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dziś przyszła paczka z bf więc wstawiam zdjęcia . Napewno coś jeszcze dojdzie , a wieczorem wstawię zdjęcie wszystkiego co mam na chwilę obecną :)/> Zapraszam do komentowania :)/> Cytuj
Lemciuu 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Super zakupy! Dużo zabawy będziesz miał Czekam na więcej! 10/10 Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Bardzo fajny stuff jest zabawa i są też konkrety . Wesołych świąt Cytuj
remik781 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zaje. Aktualizacja ;p duzo zabawy, zajefajne efekty ;p 10/10 Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 bardzo ciekawy Stuff :xmas_biggrin: czekam na zdjęcie całości Wesołych Świąt Cytuj
Mrotas 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2013 I proszę fotka obecnego stuffu . Coś jeszcze dojdzie z marketów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi