ZADYMIACZ 0 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Kto umie łączyć wyrzutnie tak aby strzelały po kolei ale bez przerwy co jest do tego potrzebne wiem że napewno dodatkowy lont ale ile go trzeba kompletnie niemam pojecia kto umie to zrobić niech mi wytłumaczy dziękuje. Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 1 Lutego 2013 Kto umie łączyć wyrzutnie tak aby strzelały po kolei ale bez przerwy co jest do tego potrzebne wiem że napewno dodatkowy lont ale ile go trzeba kompletnie niemam pojecia kto umie to zrobić niech mi wytłumaczy dziękuje. Ostatnio vel o tym pisał o tym jak czas spalania lontu szacuje się do czasu kostki Najlepiej napisz do vela albo poszukaj na forum Cytuj
Pytanie
ZADYMIACZ 0
Kto umie łączyć wyrzutnie tak aby strzelały po kolei ale bez przerwy co jest do tego potrzebne wiem że napewno dodatkowy lont ale ile go trzeba kompletnie niemam pojecia kto umie to zrobić niech mi wytłumaczy dziękuje.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi