#STUF# 0 Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam, zamierzam kupić kilka kostek z sklepbigfun.pl . Zależy mi na dobrym efekcie (jak za ta cene) ale również chcę żeby wolno strzelały Proszę o pomoc i pozdrawiam Cytuj
0 Udycz 0 Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam, zamierzam kupić kilka kostek z sklepbigfun.pl . Zależy mi na dobrym efekcie (jak za ta cene) ale również chcę żeby wolno strzelały :)/> Proszę o pomoc i pozdrawiam Nie opłaca się zamawiać za 60zł jedną trzecią zamówienia wyniesie cię przesyłka... bez sensu Cytuj
0 mtt4 0 Opublikowano 2 Lutego 2013 Moje typy: Big river P7240 |34,99 zł Show of fireworks JW90 |24,99 zł EXCLUSIVE COLLECTION JW87 |24,99 zł Wybierz sobie któreś z tych. Są naprawdę świetne Cytuj
0 Gość Adam Opublikowano 2 Lutego 2013 A musisz brać z BF? Na fajerwerki-korsarz jest wyprzedaż 1+1 mam dla ciebie takie kostki: -JW26 KATMANDU -JW4055 MONT EVEREST -P7200 KIWI Razem:63,36 zł Jeżeli musisz brać z BF to tak: -JW90 SHOW OF FIREWORKS -JW25 CUDAK -SM9824 MISSILE Razem:58,97 zł Cytuj
0 #STUF# 0 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 Nie opłaca się zamawiać za 60zł jedną trzecią zamówienia wyniesie cię przesyłka... bez sensu :(/> Nie prosiłem cię , żebyś powiedział mi czy się opłaca czy nie Cytuj
0 #STUF# 0 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 A musisz brać z BF? Na fajerwerki-korsarz jest wyprzedaż 1+1 mam dla ciebie takie kostki: -JW26 KATMANDU -JW4055 MONT EVEREST -P7200 KIWI Razem:63,36 zł Jeżeli musisz brać z BF to tak: -JW90 SHOW OF FIREWORKS -JW25 CUDAK -SM9824 MISSILE Razem:58,97 zł To znaczy , że jak na fajerwerki-korsarz kupię te wyrzutnie to dostanę jeszcze po jednej sztuce ?? To na wszystkie artykuły jest ?? Cytuj
0 Mrotas 0 Opublikowano 3 Lutego 2013 To znaczy , że jak na fajerwerki-korsarz kupię te wyrzutnię to dostanę jeszcze po jednej sztuce ?? To na wszystkie artykuły jest ?? Nie to nie jest na wszystkie artykuły tylko na te co mają napisane 1+1 a niektóre artykuły są tylko przecenione Cytuj
Pytanie
#STUF# 0
Witam, zamierzam kupić kilka kostek z sklepbigfun.pl .
Zależy mi na dobrym efekcie (jak za ta cene) ale również chcę żeby wolno strzelały
Proszę o pomoc i pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi