czarodziej 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 Tak ale nie bralem ich duzo pod koniec tygodnia powinno pojawic sie wiecej Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jedyny mogący czymś tam konkurować z Tobą sklep ma zniżkę -23% VAT na wszystko na hasło wizard Musieli nieźle dostać po d... jak byli drożsi, skoro przeceniają się przed samym sylwestrem. Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jedyny mogący czymś tam konkurować z Tobą sklep ma zniżkę -23% VAT na wszystko na hasło wizard :)/> Musieli nieźle dostać po d... jak byli drożsi, skoro przeceniają się przed samym sylwestrem. E tam, oni tysiaxe rac na zachod wysylaja =] ja robie swoje. Dzis poodpisuje wszystkim. Zeby sie wyrobic wczoraj do 4 rano walka dzis od 9.00 Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Polecam ten sklep. Dobre ceny, bardzo dobry kontakt i doskonale zapakowane produkty. Bierzcie puki możecie, bo wam wykupią inni JacuQM Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Dziś przyszła do mnie paczka Dobrze zapakowane gratisy też się znalazły za co wielkie dzięki ;D Sklep godny polecenia ;D Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udycz mieszkasz w jednej z niewielu miejsxowosxi gdzie paczki ida 3 dni Co do pakowania ile czasu zajelo Ci otwarcie Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udycz mieszkasz w jednej z niewielu miejsxowosxi gdzie paczki ida 3 dni Co do pakowania ile czasu zajelo Ci otwarcie z 2 minuty xd troche się pomęczyłem ;p Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 5 Grudnia 2013 AAAA i jeszcze jedno MINI DUM BUM nie ma w paczce 30 tylko 24 ;D Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Faktycznie na stronie wrzuiclen w miejsce fp3 small I zostalo 30. Jak odpalisz dum bum czekam na opinie Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Paczka rzekomo wysłana w poniedziałek i do tej pory nie dotarła ( piątek ). Pytając na maila co się dzieje z tą paczką, czy została w ogóle wysłana odpowiedzi nie otrzymałem. Zamówiłem z myślą, że gościu jest jakiś ogarnięty, ale co się spodziewac po kimś kto organizuje konkurs w dodatku cały czas przeciągając jego wyniki, po czym stwierdza, że szkoda mu jednak na nagrody Cóż, takie rzeczy też rzutują na ocene sklepu, bo jakie podejście do głupiego konkursu, tak i do klienta ( myślałem sobie, że po konkursie dał plame, ale dam szanse temu sklepowi i zamówię coś, choc bałem się, bo osoba która jest nie poważna w tak błahej rzecz to i pewnie tak będzie z zamówienie, no i niestety miałem racje...) Nie polecam ! Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 6 Grudnia 2013 [quote name=Arturo ' timestamp='1386363474' post='112295] Paczka rzekomo wysłana w poniedziałek i do tej pory nie dotarła ( piątek ). Pytając na maila co się dzieje z tą paczką, czy została w ogóle wysłana odpowiedzi nie otrzymałem. Zamówiłem z myślą, że gościu jest jakiś ogarnięty, ale co się spodziewac po kimś kto organizuje konkurs w dodatku cały czas przeciągając jego wyniki, po czym stwierdza, że szkoda mu jednak na nagrody :D/> Cóż, takie rzeczy też rzutują na ocene sklepu, bo jakie podejście do głupiego konkursu, tak i do klienta ( myślałem sobie, że po konkursie dał plame, ale dam szanse temu sklepowi i zamówię coś, choc bałem się, bo osoba która jest nie poważna w tak błahej rzecz to i pewnie tak będzie z zamówienie, no i niestety miałem racje...) Nie polecam ! Arturo, to jest spowodowane tym że osoba prowadząca sklep ma bardzo dużo spraw na głowie między innymi mase paczek jakie dostaje, a pracowników jest zaledwie garstka. Paczki do sylwestra powinny dojść na 100%, więc nie ma się co denerwować JacuQM Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Arturo, to jest spowodowane tym że osoba prowadząca sklep ma bardzo dużo spraw na głowie między innymi mase paczek jakie dostaje, a pracowników jest zaledwie garstka. Paczki do sylwestra powinny dojść na 100%, więc nie ma się co denerwować :)/> JacuQM Czyli mam rozumiec, że lepiej nie zamawiac i nie ryzykowac, że może pominie mu się jakaś paczka, bo ma dużo spraw na głowie Takie coś nazywa się brakiem profesjonalizmu. Dla mnie sprawa jest zamknięta, oceniam rzetelnie, a nie żeby komuś zepsuc opinie na której i tak sklepowi najwidoczniej nie zależy Sklep będzie chciał naprawic swój błąd, skontaktuje się ze mną i po problemie, jeśli nie to potwierdzenie, że ma klienta daleko w d*pie Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Arturo pisalem maila w poniedzialek ale wyglada na to, że odbiło (aczkolwiek informacji nie otrzymałem). dzisiaj napiszę z drugiego maila co i jak . Klientów nie mam w d:)ie. Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Nikt Cię nie będzie atakować przecież, żaden sklep nie ma 100% pozytywów i każda opinia jest ważna, każdemu pewnie też zdarzają się jakieś zawiechy i wpadki Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Arturo wiesz co to jest wyrozumialosc? Jakbys sam pracowal i mial 100 zamowien na glowie to ciekawe czy dalbys rade bo ja sobie tego nie wyobrazam. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Arturo wiesz co to jest wyrozumialosc? Jakbys sam pracowal i mial 100 zamowien na glowie to ciekawe czy dalbys rade bo ja sobie tego nie wyobrazam. Zastanów się co mówisz... Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 odbilo mi drugi raz maila, że nie istnieje taki adres. panowie spokojnie, mój błąd obiecałem paczkę wyslac nie wysłalem. Przeprosiłem i jesli zdecyduje sie na zakup dostanie w zamian za czekanie gratris. Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wpadło troche txp859/ kto chce mail zinredakcja@o2.pl oczywiscie mozna dobrac caly asortyment z piropolska.cba.pl na strone nie wrzucam nie ma sensu. Głowna dostawa na dniach Cytuj
Mrotas 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 czarodziej , odpiszesz mi na pw bo pisałem ale jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi ? Cytuj
JotBe 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Czyli podsumuwując - najsilniejszymi petardami w sklepie są dum bum? Cytuj
czarodziej 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 bedzie więcej kostek dziś lub jutro. Co do petard ciężko powiedzieć, megafony i bombony są konkretne ale 859 i dum bumy oplacalniejsze Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 9 Grudnia 2013 bedzie więcej kostek dziś lub jutro. Co do petard ciężko powiedzieć, megafony i bombony są konkretne ale 859 i dum bumy oplacalniejsze :)/> BomBon to tandeta i porażka 90% korpusu to powietrze... petarda bardzo lekka nawet nie czuć że w środku jest cokolwiek... korpus bardzo słaby o zaślepkach nie mówiąc Cytuj
melonsio 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dostałem chyba czyjąś paczkę bo w środku znalazłem nie to co zamawiałem. Takie coś ( nawet nie wiem co to:-) ) jakby sprasowany haszysz w postaci okrągłej kostki z otworem w środku:) To jakiś trotyl?? ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi